Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας συγχαίρει την Α.Ε.Λ. για την άνοδο της…

Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, νοιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν θερμά, την πρώτη ομάδα της πόλης μας, την ιστορική Α.Ε.Λ. για την πανάξια άνοδο της, στην Super League.

Η Α.Ε.Λ. ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας και φυσικά μέσα στα πέντε μεγαλύτερα κλαμπ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η άνοδος της Α.Ε.Λ. στην φυσική της θέση, μας γεμίζει όλους την ελπίδα, για κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο της πόλης μας, αλλά και της χώρας μας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια απευθύνει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, στον φίλο ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., κ. Αλέξη Κούγια, για τον τεράστιο αγώνα, που έδωσε, προκειμένου να προασπίσει την ακεραιότητα και τα αγωνιστικά κεκτημένα – συμφέροντα της Α.Ε.Λ.

Τα συγχαρητήρια φυσικά ανήκουν και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., κ. Ανδρέα Λιόντο, όπως και σε όλους τους άξιους συνεργάτες του, αλλά και στους κ.κ. Τσιώλη, Κυπαρίσση και σε όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μακάρι και η ομάδα μας να καταφέρει να ανέλθει στον χώρο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που αποτελεί προσωπικό μας στόχο, για να κάνει την πόλη της Λάρισας, και αυτήν υπερήφανη.

Ο Απόλλωνας θα είναι αρωγός στην οποιαδήποτε προσπάθεια της Α.Ε.Λ. για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Απόλλων Λάρισας

Παναγιώτης Μαντζανάς