Βαθμολογία

Πρόβλημα με Τσεμπερίδη

Στη Β' Εθνική και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος με τη νίκη του επί της Καλλιθέας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και να κάνει αδιάφορα τα τελευταία δύο ματς του πρωταθλήματος.

«Ευτυχώς που τελείωσε» ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκε, καθώς ουσιαστικά μπήκε φινάλε στη σεζόν, η οποία ήταν απογοητευτική για τους Θεσσαλονικείς.

Το καλοκαίρι εκτιμούσαν πως θα πάνε πολύ καλύτερα και η απογοήτευση ήταν διάχυτη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο για τη βαθμολογική συγκομιδή όσο -κυρίως- και για την εικόνα. Στη διοίκηση έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και αυτό που τονίζεται είναι ότι μοναδικός στόχος τώρα είναι να προσπαθήσει η ομάδα να μπει στη δεκάδα.

Από εκεί και πέρα, με πρόβλημα αποχώρησε από το ματς της Δευτέρας (16/5) ο Τσεμπερίδης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε ταλαιπωρηθεί με τραυματισμό και πριν λίγο καιρό. Το πιο πιθανό είναι να μην προλάβει τον αγώνα με την Παναχαϊκή, κάτι που θα φανεί από την Τετάρτη (18/5), αφού την Τρίτη (17/5) δόθηκε ρεπό στους παίκτες.

a-sports.gr