Βαθμολογία

Αθανασόπουλος για Κύπρο

Με βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα κινείται η Αθλητική Ένωση Ζακακίου, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν, στην οποία θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Νικόλας Μαρτίδης παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια της Β' Εθνικής εκτιμώντας ότι θα βρει σε αυτή παίκτες που θα του κάνουν και αυτό έχει γίνει ευρέως γνωστό.

Έτσι στην εν λόγω ομάδα προτάθηκε ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Πρόκειται για τον 34χρονο τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου, ο οποίος έχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις με τους Αιγιώτες. Η περίπτωσή του κρίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής είναι στη λίστα και ομάδων της Β' Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόταση έχει γίνει στον Ταουόγκα Τσιμόντζι, ο οποίος θα κουνήσει μαντίλι από τον Πλατανιά. Ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μεγαλόνησο εκτός απροόπτου καθώς ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολόγιζε σε αυτόν και δεν επιθυμούσε την παραμονή του στους Χανιώτες.

a-sports.gr