Βαθμολογία

Το δύσκολο έργο του Καραδήμου

Στην παραδοχή ότι η ομάδα του δεν έπιασε τα αγωνιστικά της στάνταρ σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα προέβη ο Λουκάς Καραδήμος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Δευτέρας (16/5), ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε ότι θα πρέπει να πείσει τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα τελευταία δύο ματς, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Οι δηλώσεις του Καραδήμου: «Ήρθαμε σήμερα εδώ γνωρίζοντας πως ο Αγροτικός Αστέρας παίζει ένα παιχνίδι για την κατηγορία του. Ήταν λογικό να μας πιέσουν και να μπουν δυνατά. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, δεν ήταν καθόλου καλή η παρουσία μας σήμερα και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης που έχουμε συνηθίσει να πιάνουμε.

Από τη μια πλευρά αυτό είναι και λογικό επειδή όταν είσαι πιο χαλαρός και οι στόχοι σου έχουν τελειώσει δεν είναι εύκολο να το βγάλεις αυτό από τους ποδοσφαιριστές. Δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική και θέλω να το αλλάξω αυτό στην ομάδα.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σοβαρά και συγκεντρωμένα. Εμείς έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να κλείσουμε το πρωτάθλημα όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα. Είναι πάλι δύο δύσκολα παιχνίδια με δύο ομάδες που αναζητούν βαθμούς για τη σωτηρία τους. Πρέπει να πείσω τα παιδιά να είναι συγκεντρωμένα και σε κάθε ματς τα παιδιά να κοιτάζουν τη νίκη και τίποτε άλλο».