Βαθμολογία

«Μια λάθος πάσα μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά»

Σχόλιο για τους ψιθύρους που ακούγονται σε κάθε ματς της Β’ Εθνικής έκανε ο Δημήτρης Αρναούτης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Δευτέρας (16/5) κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού συνεχάρη τους παίκτες του για το γεγονός ότι παρέμειναν συγκεντρωμένοι στις τελευταίες αναμετρήσεις, παρά την εξασφάλιση της παραμονής.

Οι δηλώσεις του Αρναούτη: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την σταθερότητα που δείχνει στους στόχους της. Μετά τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό είχαμε εξασφαλίσει τη σωτηρία μας και έπρεπε να διατηρήσουμε στα παιχνίδια με Ζάκυνθο, Χανιά, Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό τη θέλησή μας για το καλύτερο. Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για αυτό και δεν χάσαμε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά».

Ερωτηθείς για τους ψιθύρους που ακούγονται σε κάθε αγώνα της κατηγορίας, ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου απάντησε «Στην Ελλάδα μια λάθος πάσα μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά, εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και τα αποτελέσματα είναι ο καθρέφτης μας».