Βαθμολογία

Προανήγγειλε αγωγές ο Τσιριμπής

Δικαστική μάχη προς όλα τα μέτωπα προτίθεται να αρχίσει από την Τρίτη (17/5) ο Ποτής Τσιριμπής «γιατί κατάντησε αηδία». Ο πρόεδρος του συλλόγου της Πάτρας, αφού συνεχάρη τον Κισσαμικό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Δευτέρας (16/5), τα… έχωσε στη διαιτησία και εν συνεχεία στην ΕΠΟ.

«Η Παναχαϊκή δεν θα πέσει. Εκτός άμα θέλουνε ομάδες με παράγοντες-παπαγαλάκια, παράγοντες νταλαβερητζήδες και παράγοντες του στοιχήματος», είπε μεταξύ άλλων ο χειμαρρώδης Τσιριμπής.

Αναλυτικά: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό, που είναι μία υγιής ομάδα και έμεινε τόσο εύκολα και γρήγορα στην κατηγορία. Αλλά είμαι απογοητευμένος γιατί κάθε εβδομάδα καταντάμε γραφικοί. Ντροπή στους διαιτητές. Θέλω να μάθω ποιος ορίζει τους διαιτητές, θέλω να μάθω τι βαθμό πήρε σήμερα αυτός ο διαιτητής, που… κατάπιε ένα καθαρό πέναλτι, βγήκε έξω παίκτης μας με τραυματισμό, άλλοι δύο έβγαλαν αναγκαστικά το παιχνίδι με χτυπήματα επειδή δεν είχαμε να κάνουμε αλλαγές κι έδειξε μόνο μία κίτρινη κάρτα.

Λοιπόν κύριοι, επειδή η αποστολή σας γίνεται κάθε Κυριακή και πιο έντονη και δεν παίρνετε χαμπάρι εμείς από την Τρίτη θα ξεκινήσουμε αυτό που θα κάνουμε. Εμείς τη Β’ Εθνική με αυτή τη μορφή θα τη διαλύσουμε. Να μας πούνε πώς η Ζάκυνθος έβγαλε δελτία τον Ιανουάριο, τα βγάλανε μετά από δύο μήνες παράνομα, με μία επιταγή 6.000 ευρώ, που απ’ ό,τι ακούγεται στον κόσμο είναι ακάλυπτη. Όταν εμείς πηγαίνουμε στην ΕΠΟ, απ’ ό,τι λέει ο κανονισμός της ΕΠΟ είναι ή cash ή στην τράπεζα. Τώρα επειδή δεν με λένε Κοντονή δεν σημαίνει ότι θα τραβάμε όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Εμείς κάνουμε έναν αγώνα και κόουτς (σ.σ. απευθυνόμενος στον Μπαξεβάνο) είπα συγχαρητήρια και στην ομάδα σας και δεν έχουν καμία σχέση με εσάς αυτά που λέω. Κάνουμε έναν αγώνα, μπορούσαμε να τα είχαμε παρατήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ακούστε να σας πω κάτι, η Β’ Εθνική μπορεί να διαλυθεί η Παναχαϊκή δεν θα πέσει. Είναι τόσες οι παρανομίες της Β’ Εθνικής από τις ομάδες, που η Παναχαϊκή δεν θα πέσει.

Εκτός άμα θέλουνε ομάδες με παράγοντες-παπαγαλάκια, παράγοντες νταλαβερητζήδες και παράγοντες του στοιχήματος. Να μας πουν γιατί δεν δέχθηκε η ΕΠΟ από εμάς επιταγή ή από τον Κισσαμικό και τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Γιατί δεν δεχθήκανε επιταγή από εμάς για να κάνουμε μεταγραφές; Που εμείς εις γνώση μας δεν κάναμε μεταγραφές, γιατί φέτος έχουμε δει παλαβά πράγματα.

Είδαμε ότι επιτρέπονται οι μεταγραφές τον Ιανουάριο αλλά παραμένει το -3. Επειδή κουβαλάω στην πλάτη μου ένα όνομα μία τεράστιας ομάδας με τεράστια ιστορία από την Τρίτη να είστε σίγουροι ότι θα κινηθούμε προς όλα τα μέτωπα, είτε ΕΠΟ λέγεται αυτή, είτε διαιτητές λέγονται αυτοί, γιατί κατάντησε αηδία. Κατάντησε αηδία όλο αυτό το πράγμα. Και κάτι άλλο, ακόμα δεν με έχει καλέσει ο εισαγγελέας εδώ και έξι μήνες. Επειδή λεγόμαστε Παναχαϊκή δεν με καλεί; Δηλαδή αν ήταν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ θα τρέχαμε όλοι; Ακόμα δεν με έχουν καλέσει.

Και κάτι άλλο που το έχει κάνει γαργάρα όλος ο κόσμος, εκκρεμεί μία δωροδοκία. Πότε θα την κάνουν; Τέλος Αυγούστου; Κοιτάμε Ελευσίνα, Απόλλων, δυόμιση μήνες να βγάλει απόφαση η αθλητική δικαιοσύνη σε ένα πράγμα που θέλει ακριβώς πέντε λεπτά; Τι περιμένουνε; Αν έπαιρνε ο Απόλλωνας την 3η θέση ή αν δεν έπεφτε η Ελευσίνα; Ας κρατήσουν τότε να κάνουν το πρωτάθλημα αυτό που θέλουν και να μη ζητάνε ούτε εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ούτε καθαρότητα, αφού είναι βρώμικοι… Είναι βρώμικοι.

Για ένα θέμα κάνουνε δυόμιση μήνες να βγάλουνε απόφαση. Στην Παναχαϊκή όμως τρέχανε όλοι «για στείλ’ την κατηγορούμενη». Μετά από τρεις αγώνες βγάλανε Δευτέρα δίωξη στην Παναχαϊκή γιατί παίζουμε χωρίς πιστοποιητικό. Την Τετάρτη η ίδια η αθλητική δικαιοσύνη για το ίδιο πράγμα είπε κόβεται η δίωξη. Ρε γελάει ο κόσμος! Γελάει ο κόσμος.

Και είπανε κάτι. Θα κάνουνε πόθεν έσχες για το πού βρίσκουμε τα λεφτά. Γιατί δεν παίρνουν να μας πουν πού βρίσκουμε όλοι τα λεφτά; Πότε περιμένουνε; Να πέσουμε; Να μαζευτούν τον Αύγουστο πάλι πέντε-δέκα μάνατζερ να φτιάξουνε τέσσερις-πέντε ομάδες και άντε γεια σας! Και να έρχονται από Σουηδία, ή από κάθε μέρος και να μας λένε θα σας φτιάξουμε το αγωνιστικό. Λοιπόν περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας. Έξι μήνες έχουν περάσει… Ευχαριστώ κόουτς (σ.σ. στον Μπαξεβάνο) για τη φιλοξενία και ό,τι καλύτερο εύχομαι για τη νέα χρονιά».