Βαθμολογία

Στον «τελικό» με Κώτσιο και Περογαμβράκη ο ΟΦΗ

Με τους Ηλία Κώτσιο και Αλέξη Περογαμβράκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στον υπέρ πάντων αγώνα με τον Φωστήρα για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο πολύπειρος αμυντικός αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο κυριακάτικο (15/5) ματς με τον Άλιμο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, ενώ ήδη άρχισε θεραπεία, προκειμένου να είναι πανέτοιμος.

Ο «Πέρο», από την πλευρά του, προφυλάχθηκε από τον Νίκο Νιόπλια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς βρισκόταν στο όριο των καρτών και κινδύνευε να χάσει τον «τελικό» της Κυριακής (22/5).

Ανοικτή η θύρα 6

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (16/5) η σύσκεψη με την Αστυνομία εν όψει του αγώνα με τον Φωστήρα, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να ανοίξει η θύρα 6. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτοφανή, αφού τα όργανα της τάξης χαρακτήρισαν το ματς ως «υψηλής επικινδυνότητας», ενώ αναμένεται να υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος των φιλάθλων.

Η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου: «Ο ΟΦΗ θέλει μια ιδανική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και ένα γεμάτο γήπεδο, που δεν θα συμβεί το παραμικρό, που μπορεί να βλάψει την ομάδα, όπως τόνισε στην σύσκεψη ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος μαζί με την κ. Θεανώ Ρασούλη, εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στη σύσκεψη.

Όπως αποφασίστηκε, η  θύρα 6 θα ανοίξει , καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, ωστόσο στην συγκεκριμένη κερκίδα θα τοποθετηθεί προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ θα υπάρξει και σοβαρή αστυνομική δύναμη, πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παράλληλα, στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης συζητήθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν κάμερες σε διάφορα σημεία του γηπέδου για την καλύτερη παρακολούθηση και ελέγχου του γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και από την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και όχι την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα από τη διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι επειδή τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς, θα πρέπει  οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πολύ πιθανό τα εισιτήρια να εξαντληθούν τις επόμενες ημέρες Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει τυπώσει εισιτήρια στο φουλ της χωρητικότητας του γηπέδου!

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ολοκληρώθηκε με την ευχή , να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του ΟΦΗ».