Βαθμολογία

Μπίλιτς: «Αν παίζαμε μπάσκετ θα ήμασταν 20 πόντους μπροστά»

Κροάτης γαρ, ο Σλάβεν Μπίλιτς μίλησε για μπάσκετ, δηλώνοντας πως εάν η Γουέστ Χαμ έπαιζε με την μπάλα στα χέρια αντί για τα πόδια δεν θα έχανε από την Στόουκ με σκορ 2-1 αλλά θα... ήταν 20 πόντους μπροστά. Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι, όπως είπε, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς νίκη των «κόκκινων διαβόλων» θα βγάλει την ομάδα του στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Βασικά, το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να κερδίσουμε ανεξαρτήτως τρόπου, αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε την εξάδα στο τελευταίο ματς της σεζόν. Αλλά και πάλι ήταν μια σπουδαία περίοδος για εμάς. Μας κάνει υπερήφανους. Θα ήθελα να συγχαρώ την Στόουκ γιατί εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της.

Ωστόσο είναι δύσκολο να δεχθούμε την ήττα. Ήμασταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και στα 90 λεπτά. Πρέπει να αρπάζεις έστω το 50% των ευκαιριών σου. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως εάν παίζαμε μπάσκετ θα ήμασταν 20 πόντους μπροστά. Παρά την ήττα, όμως, είμαι χαρούμενος γιατί παράξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ήμασταν κυρίαρχοι σε έναν δύσκολο αγώνα» είπε για το ματς και προσέθεσε για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας: «Περιμένω από την Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι δύσκολο γιατί πάει στον τελικό ως το φαβορί. Θα είμαι οπαδός της για 90 λεπτά».