Βαθμολογία

Ανδρεάκος: «Κάναμε ό,τι έπρεπε να έχει γίνει από πέρυσι»

Τέλος μπήκε στο μαρτύριο της Γ' Εθνικής για τον Άρη, ο οποίος την Κυριακή (15/5) έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στο Σουφλί με τον Έβρο νικώντας τον με 0-6.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε χρόνο και σε νεαρά παιδιά μεταξύ άλλων κι έτσι μετά τη λήξη ένας από αυτούς, ο Δημήτρης Ανδρεάκος, μίλησε στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον Άρη και ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα, όπως και για κάθε παίκτη της ακαδημίας. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου».

Για την άνοδο της ομάδας: «Η ομάδα έκανε το αυτονόητο φέτος. Ολοι γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία ανήκει ο Άρης. Φέτος κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει από πέρυσι».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος: «Ειδικά τώρα που ολοκλήρωσε η ομάδα τον στόχο της και είχαμε βγει κατηγορία από τον Μάρτιο, οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Ευχαριστώ τον κ. Αναστόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία και μακάρι να υπάρξουν κι άλλες».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μαζουλουξής είπε: «Η άνοδος από την Γ’ Εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ, δεν αποτελεί κάτι σημαντικό. Ουσιαστικά ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο μας στόχο, που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί».

Για τις εμφανείς διαφορές της φετινής σεζόν με την περσινή: «Η διαφορά και μόνο από τον 2ο της βαθμολογίας, φανερώνει τις διαφορές τόσο στο ρόστερ της ομάδας όσο και στα διοικητικά. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά».

Για τις ευκαιρίες που του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Αναστόπουλος, με τελευταία αυτή στο Σουφλί: «Αγωνίστηκα στα τελευταία παιχνίδια, έκανα αυτά που ζήτησε και αυτά που μπορούσα. Εν μέρει είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω πολλά περισσότερα να δώσω».