Βαθμολογία

Ήττα για τον Τύρναβο

Σε ένα παιχνίδι που ήταν γιορτή για τους φιλάθλους του Αιγινίου, ο Αιγινιακός πανηγύρισε με νίκη την επιστροφή του στη Β' Εθνική, επικρατώντας το απόγευμα της Κυριακής (15/5) του Τυρνάβου με 2-0, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το σκορ για τους πρωταθλητές άνοιξε στο 36' o Ντεβέσα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γιαζιτζόγλου στο 88ο λεπτό με πέναλτι. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι, έχασαν πέναλτι στο 70'.

Στο περιθώριο του αγώνα οι γηπεδούχοι έψησαν κρέατα και ήπιαν μπύρες και κρασί, με τον κόσμο της ομάδας να συμμετέχει στο γλέντι που είχε στηθεί.

Ο Τύρναβος από την μεριά του αποχαιρετά την Γ’ Εθνική και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη μέρα αφού η ομάδα του νομού μας έχασε σε δύο χρονιές δύο κατηγορίες!

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Σαββίδης, Καρακατσάνης (71' Φερή), Ζούρκος (65' Αχαλινόπουλος Κ.), Γκούρτσας (46' Κωστίκος), Ντεβέσα, Πέντα

Τύρναβος (Σάκης Γκαδρής): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης, Νασιάκος, Λούγκος, Νούσιος (85' Τσιάγκος), Σβερκούλης, Γελαλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κατής, Δημόπουλος (Φλώρινας), Μπαλιάγκας (Κοζάνης).