Βαθμολογία

Στην Α1 ΕΠΣΛ η Νεάπολη!

Η Νεάπολη πήρε τον «χρυσό» πόντο (0-0) που ήθελε στον τελευταίο αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Αναγέννηση Φαρσάλων και εξασφάλισε έτσι την άνοδό της στην Α1 ΕΠΣΛ!

Οι παίκτες του Νίκου Βλαχούλη κατάφεραν να κατακτήσουν αυτόν στόχο και δικαιολογημένα τα πανηγύρια μετά το τέλος του ματς την Κυριακή (14/5). Από την άλλη το συγκρότημα του Νίκου Θεοχαρόπουλου έκανε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και στα μπαράζ αλλά αυτό δεν ήταν τελικά αρκετό…

Μεγάλη στιγμή για τη Νεάπολη το χαμένο πέναλτι του Μανώλη στο 43΄το οποίο και απέκρουσε ο Γκατζανάς ενώ και οι Φαρσαλινοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδούλου από τον Μόσιαλο, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Ν. Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Κούρο, Τριανταφύλλου, Συμεωνίδης, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Ζαγγανάς (60΄ Τσιάμπας Απ.), Αρβανιτοζήσης Γ. (46΄Χριστοδούλου), Κούμπρια, Προσμίτης, Μουτκανάς (60΄Αρβανιτοζήσης Δ.).

Νεάπολη (Ν. Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Κοσμάς, Καρανικολός, Ζάρρας, Μανδραβέλης, Νάτσης (75΄Ευαγγέλου), Μανώλης (89΄Μπουχλαριώτης), Βράνας, Σπανός, Γκρέτσης (20΄λ.τ Ζαφειράκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Νίκζας, Στάϊκος.

Τα αποτελέσματα

Αναγέννηση Φαρσάλων-Νεάπολη 0-0

Ρεπό: Ατρόμητοι/Θύελλα

Η τελική βαθμολογία
(3η αγωνιστική)

1. Νεάπολη 1-0 4

-----------------------------------------

2. Αναγέννηση Φαρσάλων 1-1 2

3. Ατρόμητοι/Θύελλα 1-2 1