Βαθμολογία

Γκουαρντιόλα: «Πάω στη Σίτι καλύτερος από ποτέ»!

Άλλος Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα, άλλος στην Μπάγερν και διαφορετικός σύντομα στη Μάντσεστερ Σίτι! Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τους πάγκους, βελτίωσαν τις προπονητικές του ικανότητες, κάτι που ελπίζει ότι θα αποδείξει από τη νέα περίοδο στο «Etihad»!  

«Είμαι περήφανος με την απόφαση που πήρα πριν λίγα χρόνια και υπέγραψα στην Μπάγερν! Μέσω αυτής βελτιώθηκα ως προπονητής και φεύγω (σ.σ. για τη Μάντσεστερ Σίτι) πιο καλός από ποτέ», δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος έκανε και τον απολογισμό του στην τριετία που κάθισε στον πάγκο των Βαυαρών:

«Ηττηθήκαμε μόλις σε 9 ματς πρωταθλήματος αυτό το διάστημα και οι πέντε από αυτές τις ήττες ήρθαν ενώ είχαμε κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι απίστευτο.

Δεν ήρθα στη Γερμανία για να αλλάξω το γερμανικό ποδόσφαιρο. Είμαι αλαζόνας, αλλά όχι τόσο! Ήρθα εδώ για να μάθω και για τον ίδιο λόγο πάω στην Αγγλία. Το θέμα είναι να ζεις σε διάφορες χώρες και να παίρνεις εμπειρίες από τα διαφορετικά στυλ παιχνιδιού».