Βαθμολογία

Γ' Εθνική: Αβέβαιο το μέλλον της Νίκης Βόλου

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. η Νίκη Βόλου τελειώνει αγωνιστικά την χρονιά αφού για την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής στο οποίο επανήλθε φέτος μετά την αποχώρηση από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τη διάλυση… αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έχοντας κίνητρο αλλά και το μυαλό στην επόμενη μέρα. Η Νίκη στο φινάλε έχει το κίνητρο να διατηρήσει το αήττητο της έδρας όπου φέτος δεν έχει ήττα, ενώ ο αντίπαλος διαθέτει επίσης κίνητρο σχετικά με την παραμονή του. Για το τελευταίο ματς από την διοίκηση της Νίκης ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 17:00 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Θα λειτουργήσουν δύο είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 16:00. Η είσοδος της σκεπαστής κερκίδας για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.

Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και από την βόρεια κερκίδα (θύρα 3). Οι φίλαθλοι του Οικονόμου Τσαριτσάνης θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της οδού Μαιάνδρου. Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Εισιτήρια του αγώνα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι από την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) το πρωί (13/05/2016) από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14 - τηλ. 2421060320)».

Αγωνιστικά μετά τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών οιεπιλογές του προπονητή Στέφανου Ξηροφώτου είναι περιορισμένες, αλλά σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφει ο Φίλιππος Σκοπελίτης έχοντας εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Επίσης στον κυριακάτικο αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ο Κώστας Κιπτίου, που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς αφού ήταν εκτός Ελλάδας για οικογενειακούς λόγους, πιθανόν τώρα θα βρίσκεται στην αποστολή. Αλλωστε οι παίκτες που απέμειναν είναι δεκαπέντε.

Αναμονή για την 18η Μαΐου

Μετα την Κυριακή το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα αφού ήδη υπήρξε κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους που θέλουν να τρέξουν την ποδοσφαιρική ομάδα ώστε να υποβάλλουν συγκεκριμένες προτάσεις με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση: «To Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί όσους ενδιαφέρονται για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας κατά την νέα αγωνιστική περίοδο και έχουν συγκεκριμένες προτάσεις να τις καταθέσουν στον πρόεδρο του Συλλόγου με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, ώστε να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης προσεχούς συνεδρίασης του Δ.Σ. ενόψει της επικείμενης γενικής συνέλευσης». Πάντως έως σήμερα δεν υπήρξε καμία «κίνηση» και κανένα ενδιαφέρον και το μόνο που ξεκίνησε είναι οι εγγραφές νέων μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης ενόψει Γενικής Συνέλευσης που θα οριστεί σε Δ.Σ. στις 18 του μήνα.

Η Ερασιτεχνική Νίκη καλεί τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς αυτή και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν να εγγραφούν να καταθέσουν το αντίστοιχο αίτημα και το ποσό των 20€.

Η σχετική ανακοίνωση: «Στα γραφεία του συλλόγου τις ώρες 9πμ-2μμ και 5μμ-9μμ ημερησίως πραγματοποιούνται οι εγγραφές νέων μελών καθώς και οι πληρωμές συνδρομών για τα ενεργά μέλη του συλλόγου. Οσα από τα παλαιά μέλη δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας 2 ευρώ ανά μήνα έως 30/4/2016.

Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το διοικητικό συμβούλιο να εγγράφονται με την καταβολή ποσού 20 ευρώ. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε, με εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου, θα διαγραφούν από μέλη του συλλόγου, με απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Οι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται μέχρι στις 8μμ της παραμονής της ορισθείσας επερχόμενης γενικής συνέλευσης, κανένα νέο μέλος δεν θα εγγράφεται την ημέρα της, ενώ τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της. Στην αίθουσα της γενικής συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Νίκης Βόλου».

Πηγή: Ταχυδρόμος