Βαθμολογία

«Μαζί θα πετύχουμε πολλά!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο του γεύματος που παραχώρησε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σπάρτης για την άνοδό της, εμφανίστηκε σίγουρος για τις επιτυχίες στο μέλλον.

Όπως γράφει το Onsports.gr, σε… συγκινητικό κλίμα διεξήχθη το δείπνο που παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Σπάρτης για την άνοδο του συλλόγου στη Football League. Οι ιθύνοντες του συλλόγου και άνθρωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της αντιπεριφέρειας Λακωνίας έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά του τόσο στον αθλητισμό της Λακωνίας όσο και στον τόπο όπου κατάγεται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βραβεύτηκε, Αδαμαντία Τζανετέα, αντιπεριφεριάρχη Λακωνίας η οποία δήλωσε: «Η άνοδος είναι αφιερωμένη στην ψυχή της ομάδας, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ήταν αυτός που πίστεψε, επένδυσε και θα στηρίξει τόσο την ομάδα όσο και την πόλη. Για αυτό του απονέμουμε αυτή την πλακέτα για την συνεισφορά του στην ομάδα και τον αθλητισμό του τόπου μας».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο, περιφερειάρχης Πελλοπονήσου, κ. Τατούλης: «Χαίρομαι πολύ για την προσπάθεια που γίνεται. Αυτό είναι γέμισμα ψυχής γιατί ξέρω πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου αγαπάει τόσο πολύ τον τόπο και το αποδεικνύει. Όλοι μαζί θέλουμε να πούμε πως η ανοδική πορεία του συλλόγου, ενώνει τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης και της Περιφέρειας».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Σας ευχαριστώ όλους. Την ομάδα, το Δήμο, την Περιφέρεια, την Ένωση και όλους τους αθλητές. Μου είπατε ότι είμαι η ψυχή της ομάδας, αλλά η ψυχή είναι μία και είναι από όλους μας. Μαζί τα πετύχαμε όλα. Συγχαρητήρια και εύχομαι επιτυχίες στο άμεσο μέλλον».

Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μίλησε ο Τάκης Καρράς, πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας: «Σήμερα είναι μία ξεχωριστή βραδιά. Μετά από περίπου τρεις δεκαετίες ο νομός έχει μία τόσο μεγάλη επιτυχία. Νιώθω συγκινημένος που όλοι μαζί με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανεβάζει επίπεδο το λακωνικό ποδόσφαιρο. Εκ μέρους του ΔΣ ευχαριστώ τον πατριώτη μας για τη συνεισφορά του».

Τέλος, ο πρόεδρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κ. Τζανόπουλος, είπε: «Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έχω μάθει να εκτιμώ και να σέβομαι. Χωρίς ανθρώπους σαν τον κύριο Γιαννακόπουλο δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος. Σήμερα είναι μία ημέρα όπου αλλάζει όλη η πόλη. Είναι κάτι σπουδαίο. Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων στον κύριο Γιαννακόπουλο για αυτή την επιτυχία».