Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Όλοι μαζί για την άνοδο του Απόλλωνα…»

Ήταν ασφαλώς μια επιτυχημένη χρονιά η φετινή για τον Απόλλωνα Λάρισας και ο τελευταίος στόχος είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική μέσα από τα μπαράζ που θα δώσει.

Οι παίκτες όμως του Απόλλωνα δεν θα πρέπει να είναι μόνοι τους, σε αυτήν την προσπάθεια. Ο επικεφαλής του λαρισινού συλλόγου, ο πρόεδρος δηλαδή του Απόλλωνα, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, δίνει το δικό του «στίγμα» και καλεί, όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους, να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίαδα της ομάδας, το apollonlarisas.gr τόνίζει τα εξής: «Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της φετινής μεγαλειώδους προσπάθειας, που έγινε για την αρχή της νέας εποχής του Απόλλωνα Λάρισας.

Όμως για να πιάσει τόπο και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία όλη η χρονιά, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι είναι άξιοι και τους εμπιστευόμαστε όλοι μας, να υπερβάλλουν τον εαυτό τους και να καταφέρουν τα αυτονόητα, δηλαδή την άνοδο στην Γ” Εθνική κατηγορία. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο και ότι τίποτε δεν θα μας χαρισθεί.

Για να πανηγυρίσουμε όλοι μας μια ακόμη άνοδο, μετά την επικείμενη της πρώτης ομάδας της πόλης μας της Α.Ε.Λ. θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να σταθεί στο πλευρό των παικτών μας.

Καλώ όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να μας στηρίξουν με την φωνή και την πίστη τους, στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε, δηλαδή αυτών των μπαράζ ανόδου.

Δυό ομάδες δηλαδή η Α.Ε.Λ. μας και ο Απόλλωνας μας, σε ένα σώμα μια ψυχή, για την άνοδο του ποδοσφαίρου της πόλης μας, σε εθνικό επίπεδο. Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο παιχνίδι, την Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ στις 5 το απόγευμα, για να πετύχουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη. Γιατί, όλοι γνωρίζεται, ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…»