Βαθμολογία

«Στεναχωριέμαι για την κατάντια της Παναχαϊκής»

Οι Κώστας Σωτηρόπουλος και Γιώργος Κυριακόπουλος παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από την πλευρά της Λαμίας μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο βοηθός του Δημήτρη Σπανού και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φθιώτιδας μίλησαν για τη νίκη (1-0) που καταδίκασε τους Πατρινούς σε υποβιβασμό, με τον τελευταίο να εκφράζει τη στεναχώρια του για την κατάντια του αντιπάλου.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Όπως και εγώ όπως και όλα τα παιδιά είμαστε επαγγελματίες και ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα αλλά στενοχωριέμαι για την κατάντια της Παναχαϊκής, από μικρό παιδί πήγαινα στο γήπεδο και είμαι Πατρινός και παρακολουθούσα την ομάδα όμως αυτά που βλέπω σίγουρα δεν μου αρέσουν. Αν και είμαι από την Πάτρα, δεν έτυχε ποτέ να παίξω στην Παναχαϊκή. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, ήρθαμε να παλέψουμε τα παιχνίδια και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι κουράγιο στους παίκτες που είναι στην Παναχαϊκή και προσπαθούν και παλεύουν για την ομάδα τους».

Από την άλλη ο Κώστας Σωτηρόπουλος είπε: «Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω τίποτα. Θέλω να ευχηθώ στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία στη συνέχεια και εύχομαι να βρει το δρόμο της». Σε ερώτηση για το πώς είναι να αντιμετωπίζει μια ομάδα με την οποία έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια «Είναι δύσκολα αλλά είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου».