Βαθμολογία

Δυνατό τεστ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την ήττα με σκορ 1 – 0 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων σε φιλικό απόδοσης τιμών στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Οικονόμου, κόντρα ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 61ο λεπτό ο λαρισαίος, Σωτήρης Τσιλούλης.

Η Αναγέννηση είχε την περισσότερη ώρα την πρωτοβουλία των κινήσεων και με παιχνίδι άξονα κυρίως προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια ρήγματα, προς την εστία του Αχιλλέα, όπου όμως έβρισκε πάντα έναν έτοιμο και αξιόπιστο, για τον Αχιλλέα, Κουτσκουκέρα.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 8’ όταν το σουτ του Γκουγκούδη έδιωξε ο Τλούπας με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για δεύτερη φορά στο 25’ όταν το σουτ του Γκουγκούδη μέσα από την μεγάλη περιοχή «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι του Κουτσουκέρα και πέρασε μόλις άουτ. Ενώ στο 30’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε, ανάγκασε τον Κουτσουκέρα σε μια εξαιρετική απόκρουση.

Στην επανάληψη και αφού η Αναγέννηση άλλαξε μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστές, οι φιλοξενούμενοι με κύριο εκφραστή τον Ακασού «πατούσαν» αρκετές φορές περιοχή όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Όλα αυτά μέχρι το 61’ καθώς σε εκείνο το σημείο και έπειτα από όμορφη πάσα στην «πλάτη» της άμυνας των «Μυρμιδόνων», ο Τσιλούλης με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουτσουκέρα και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν δυο φορές με αξιώσεις κοντά στην ισοφάριση όμως οι προσπάθειες του Κουρούμαλου πέρασαν άουτ.

Έτσι ο «μαθητής» Σάκης Θεοδοσιάδης κέρδισε με το «φτωχό πλην τίμιο» 1 – 0 αυτή την «παρτίδα» από τον «δάσκαλο» του, Τάκη Παράφεστα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Οικονόμου, Κομισόπουλος, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Μπένος, Βούλγαρης, Πλιάγκας, Ζαγγανάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Σακελλαρίου, Κουρούμαλος, Φιλίππου, Λύτρας, Παππάς.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργαντζάς, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Ξανθόπουλος, Ζάγγος, Μπιτέλης, Κοντός, Τζέκος, Μαυρίας, Γκουγκούδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τζάμης, Κατσιγιάννης, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Τσικρίκης, Καραχάλιος, Τσιλούλης, Ακασού, Πιτταράς, Τσούκαλος και Σκαθαρούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Τσακνάκης, Καρακώστας.