Βαθμολογία

Τίμησαν τον Χρήστο Οικονόμου

Την «τιμητική» του είχε στο χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και την Αναγέννηση Καρδίτσας ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός των «Μυρμιδόνων», Χρήστος Οικονόμου.

Ο Οικονόμου έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ενώ πριν μεταγραφεί στον Αχιλλέα ήταν βασικότατο μέλος και αρχηγός των Καρδιτσιώτων. Έτσι οι δυο ομάδες ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του, του απένειμαν τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμη πριν την έναρξη του φιλικού.

Ο Χρήστος Οικονόμου μίλησε για την τιμή αυτήν, λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ και τις δυο ομάδες για την τιμή που μου κάναν και με βράβευσαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό και όταν κάποιον τον εκτιμούν και τον σέβονται το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Αναγέννηση Καρδίτσας και πιστεύω πως αν συνεχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό το «μοντέλο» με μικρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές οι επιτυχίες θα έρθουν».