Βαθμολογία

Ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή;

Μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της Λάρισας είναι στα σκαριά! Ο νομός μας ανέκαθεν παρήγαγε ποδοσφαιρικά ταλέντα που στο πέρασμα των χρόνων αγωνίστηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν ο φετινός Ιούνιος αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού διοργανώνεται το 1st Larissa SOCCER Camp από 6–15 Ιουνίου στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ελευθεραί.

Στόχος του όλου εγχειρήματος είναι η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς επίσης και η βελτίωσή τους σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στην φυσική τους κατάσταση.

«Όπλο» μας είναι οι αξιόλογοι προπονητές που θα αναλάβουν να προπονήσουν τους αυριανούς άσσους αλλά και οι πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί που βρίσκεται μια ανάσα από τη Λάρισα. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και απογευματινές.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με έμπειρους προπονητές σε ένα πολύ καλό γήπεδο με χώρους αποδυτηρίων.

Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν αθλητικό υλικό για τις μέρες του Camp και το μόνο που θα πρέπει να έχουν μαζί τους θα είναι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Θα υπάρχει αθλητικός εξοπλισμός για τις προπονήσεις και ότι πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο διάστημα του Camp θα «παρελάσουν» μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και σκάουτερ που θα τσεκάρουν τους παίκτες που θα μετέχουν στο πρόγραμμα.
Επίσης θα υπάρχει διατροφολόγος που θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιες άλλες εκπλήξεις…

Αξίζει να αναφέρουμε πως δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά sites της Λάρισας (AthleticLarissa.gr και ArenaLarissa.gr) θα καλύπτουν καθημερινά το Camp και θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και θέματα από το μεγάλο αυτό εγχείρημα).

Κώστας Ταξιάρχης, Θοδωρής Στεργιάδης, Λεωνίδας Κιόρογλου οι βασικοί προπονητές μας! Προπονητές Super League και Football League θα βρεθούν στο Ελευθεραί, καθώς και σκάουτερ!

Ο Γιάννης Ζαλαώρας έχοντας δουλέψει και στην Super League, θα αφήσει το δικό του, μοναδικό στίγμα στο 1st Larissa Soccer Camp!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και μπες στο... παιχνίδι! Δηλώσεις συμμετοχών: 6981 - 924.957/6984 - 099.515.