Βαθμολογία

Τρίποντο στα Χανιά λόγω... μπουκαλιού

Μία ακόμη απίστευτη ποδοσφαιρική ιστορία μας χάρισε το ελληνικό ποδόσφαιρο το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) στο Μενίδι. Αχαρναϊκός και Χανιά ήταν ισόπαλα χωρίς σκορ (0-0) έως το 89', όταν ο διαιτητής Μιχαηλίδης καταλόγισε πέναλτι και ο βοηθός Κωνστάντιος έμεινε στη θέση του διαφωνώντας μαζί του.

Σύμφωνα με τον επόπτη είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, μία απόφαση δηλαδή υπέρ του Αχαρναίκού. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους φιλάθλους των γηπεδούχων οι οποίοι πέταξαν κάποια αντικείμενα προς το μέρος του. Ένα εξ αυτών τον βρήκε και κάπως έτσι το παιχνίδι διεκόπη ύστερα από τις σχετικές διαβουλεύσεις.

Ο κανονισμός είναι σαφής γι' αυτές τις περιπτώσεις και τον έχουμε δει να εφαρμόζεται κι άλλες φορές φέτος. Το παιχνίδι κατακυρώνεται στα Χανιά με 0-3 και οι Μενιδιάτες, αν δεν αλλάξει κάτι, θα χάσουν και τρεις βαθμούς. Ωστόσο, είναι αρκετά ψηλά και δεν θα κινδυνέψουν. Για τους Κρητικούς το τρίποντο είναι υπερπολύτιμο καθώς σχεδόν κλειδώνουν έτσι την παραμονή τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), βοηθοί του οι Κωνστάντιος (Ευβοίας) και Πριόνας (Ευβοίας), ενώ τέταρτος ο Γκάμαρης (Αθηνών).

Κίτρινες: 31' Όμο, 40' Κωστόπουλος - 28' Μπριλάκης, 51' Τσούτσης, 67' Σάντερσον

Κόκκινη: 52' Κωστόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΌΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Παγούδης, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (56' Σωτηράκος), Όμο, Ομπράντοβιτς, Πολίμος (71' Ματσούκας), Μαρής (85' Παπατόλιος), Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Κωστόπουλος.

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Γκέσιος, Καρτσαμπάς, Σάντερσον, Μασάδο, Τσούτσης (58' Χατζηλιάδης), Δεινόπαπας, Παλιάτσιος.