Βαθμολογία

Κλοπ: «Έκτοι, έβδομοι, δεν ξέρω»

Ελπίδες για την εξάδα διατηρεί η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, που υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στα δύο παιχνίδια που της απομένουν στην Πρέμιερ Λιγκ για να τερματίσει όσο υψηλότερα μπορεί, αν και δεν περνάει αποκλειστικά από τα χέρια της.

«Είμαστε όγδοοι και μπορεί να βγούμε έβδομοι ή έκτοι. Δεν ξέρω. Δεν εξαρτάται από εμάς αλλά και από τα άλλα αποτελέσματα. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την Τσέλσι και ελπίζω να μην έχει τόση ζέστη όσο σήμερα. Εάν κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια μας θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Κάναμε ό,τι είναι απαραίτητο, ο αντίπαλος δεν έχει τόση εμπειρία, αλλά τα πήγε πολύ καλά. Επίσης το χορτάρι ήταν λίγο ξερό και δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά ήμασταν καλύτεροι και σίγουρα αξίζαμε τη νίκη.

Ο Φιρμίνο μπήκε και ήταν πολύ καλός για τα 30' που αντικατέστησε τον Κουτίνιο. Είναι πολύ καλό για την ομάδα να κάνει εμφανίσεις σαν αυτή. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ, έξυπνο και γρήγορο σε εκτέλεση.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα. Ωστόσο είδαμε αυτά που είδαμε και θεωρώ ότι είχαμε κάποιες πολύ καλές στιγμές» είπε.