Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Έντονο παιχνίδι, δεν είμαι απογοητευμένος»

Κάθε άλλο παρά απογοήτευση νιώθει ο Αρσέν Βενγκέρ για τον βαθμό στο «Etihad» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας το πόσο σημαντικό ήταν να απαντήσει η Άρσεναλ στα δύο τέρματα που δέχθηκε. Τον σεβασμό του για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, που έπαιξε το τελευταίο του εντός πριν... κάνει χώρο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε ο Αλσατός κόουτς.

«Δεν είμαι απογοητευμένος γιατί βρεθήκαμε να κυνηγάμε δύο φορές το σκορ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αμφότερες. Ήταν ένα πολύ, πολύ έντονο παιχνίδι, μια απίστευτη μάχη. Ένα από τα πιο έντονα παιχνίδια που έχουμε παίξει το τελευταίο διάστημα» ανέφερε για το ματς και προσέθεσε για τους δύο ποδοσφαιριστές του:

«Ο Γουέλμπεκ έχει και πάλι πρόβλημα με το γόνατο. Ας είμαστε αισιόδοξοι και ας περιμένουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Όσον αφορά τον Γουίλσιρ έπαιξε τρία παιχνίδια με τους μικρούς και δεδομένου ότι τελείωσε τον αγώνα κουρασμένος, πιστεύω πως έπαιξε καλά. Είναι δύσκολο να μετρήσουμε το πόσο μας έλειψε φέτος. Πάντα θες τους καλύτερους σου παίκτες για το rotation. Με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό».

Τέλος, για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι είπε: «Γενικά πιστεύω πως τα πήγε πολύ καλά στη Σίτι. Βλέποντας το πόσο πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές του γι' αυτόν σήμερα αποτελεί από μόνο του κάτι σημαντικό. Είναι τα εύσημα του προπονητή. Είναι ένας άνδρας που είναι αρεστός σε όλους έχει σεβασμό και αξιοπρέπεια για τον χώρο και μέσα σε αυτόν. Αυτό είναι κάτι που σέβομαι».