Βαθμολογία

Καραδήμος: «Η διοίκηση θα κάνει κάτι»

Ο Λουκάς Καραδήμος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Καλλιθέας, καθώς εκτιμά ότι η διοίκηση θα την ενισχύσει. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (8/5) ματς με τον Κισσαμικό, ο νεαρός τεχνικός συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι «βλέπει πολύ μέλλον».

Οι δηλώσεις του Καραδήμου: «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο. Σήμερα έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί γιατί η αλήθεια είναι ότι μας έχει βλάψει η έλλειψη προπονήσεων με όλα αυτά που έχουν γίνει, οπότε θα έπρεπε να διαχειριστούμε το ματς και ανάλογα.

Το κατάλαβαν τα παιδιά, μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε ένα πάρα πολύ καλό 20λεπτο, δεχθήκαμε όμως ένα γκολ από στημένη φάση. Το σημαντικό είναι ότι κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει το ημίχρονο»

Έπρεπε όμως πάλι να παίξουμε έξυπνα, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη κόντρα. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δείξανε άλλη μια φορά το σθένος και την αγάπη που έχουν για την ομάδα. Και να πω ότι η Καλλιθέα παρόλα τα προβλήματα θα συνεχίσει, θα πάει μπροστά…

Θέλω να είμαι ενωτικός γιατί βλέπω ότι και η διοίκηση θα κάνει κάτι. Έχει προβλήματα όπως όλος ο κόσμος, αλλά νομίζω ότι θα πάμε καλά. Θέλω να είμαι αισιόδοξος, από τη φύση μου είμαι, βλέπω πολύ μέλλον σ’ αυτήν την ομάδα.

Έχει ανταπεξέλθει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Νομίζω το ίδιο θα γίνει και τώρα. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα της ώστε να βρεθεί λύση γιατί έχει πάρα πολλά προσόντα. Έχει νέα παιδιά και φιλόδοξα παιδιά και αυτό που με κάνει να νιώθω χαρούμενος είναι ότι τα δίνουν όλα κάθε αγωνιστική. Και είναι πιστά σ’ αυτήν την ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια και στον Σπύρο (σ.σ. Μπαξεβάνο). Είναι πολύ σημαντικό το να είσαι πρώτη φορά στην κατηγορία και να κάνεις αυτήν την πορεία. Ο Κισσαμικός είναι μία πολύ οργανωμένη και δύσκολη ομάδα».

Ερωτηθείς μέχρι που θα έφτανε η Καλλιθέα αν δεν είχε τα οικονομικά προβλήματα, ο Καραδήμος απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι υποθετική ερώτηση. Δεν ξέρεις. Κάποια στιγμή πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και χάσαμε… δικά μας ματς, τα οποία αν είχαμε κερδίσει μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Παρόλα αυτά εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλη τη δουλειά που γίνεται. Σήμερα ήταν και ευκαιρία να βάλουμε και νέα παιδιά. Ο Ευαγγέλου είναι ένα παιδί δικό μας, Καλλιθεάτης, παίζει στην Κ20, ήταν η πρώτη του συμμετοχή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Όπως και ο Σάββας Ηλιάδης που πήρε το βάπτισμα και νομίζω ότι θα έχουμε και συνέχεια».

O Μιχάλης Φράγκος, από την πλευρά του, δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Κισσαμικός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία στο αμυντικό κομμάτι. Καταφέραμε όμως και βρήκαμε κάποιους χώρους ανοικτούς, ίσα για να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε το ματς. Στα συν, ότι μπήκαν τα δύο νεαρά παιδιά. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κισσαμικό. Το κάθε παιδί ξεχωριστά έχει στόχους για να πάει κάπου ψηλότερα και να κάνει μια καλή μεταγραφή».