Βαθμολογία

Για να σφραγίσει την άνοδο

Την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη Δευτέρα (9/5) η Κέρκυρα, στην οποία βολεύονται ακόμη και με την ισοπαλία από τη στιγμή που τα Τρίκαλα γκέλαραν κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι Φαίακες, όμως, δεν στέφονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς επιθυμία όλων είναι η ομάδα να καταφέρει να πάρει και το πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία των Επτανήσιων ολοκληρώθηκε την Κυριακή (8/5) και δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Έτσι ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης πήρε τους πάντες στο ξενοδοχείο εκτός από τέσσερις.

Ο λόγος για τον Ντιόγκο, ο οποίος παραμένει τραυματίας, τον Καμπάνταη, ο οποίος δεν υπολογίζεται, και τους στρατευμένους Μακρίδη και Ντατίδη, οι οποίοι μπήκαν την Κυριακή (8/5). Κανείς εκ των δύο τελευταίων δεν ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί πάντως, οπότε τα πλάνα του Μακεδόνα τεχνικού δεν αλλάζουν.

Η τελική 18αδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και σε αυτή δεν θα είναι ούτε οι Ζουμπουλάκης και Καραγιαννίδης, οι οποίοι ακόμη δεν είναι απολύτως έτοιμοι.