Βαθμολογία

«Δεν υπάρχουν ούτε Μπαρτσελόνες ούτε Γκουαρντιόλες!»

«Διασωληνωμένη» παραμένει η ομάδα του, σύμφωνα με τον Σταύρο Ψιμουλάκη, ο οποίος ήταν απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (8/5) ματς με τον Παναιγιάλειο.

«Δεν υπάρχουν ούτε Μπαρτσελόνες ούτε Γκουαρντιόλες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Τρικάλων για τον τρόπο που σκέφτεται το ποδόσφαιρο, με αφορμή την εικόνα του αγώνα στο Αίγιο.

Οι δηλώσεις του Ψιμουλάκη: «Ήρθαμε με ξεκάθαρο στόχο να πάρουμε το τρίποντο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις. Στο δεύτερο αναγκαστήκαμε και πήραμε ρίσκο, το οποίο εγκυμονεί κινδύνους. Όταν το επιχειρήσαμε, βγάλαμε πρώτοι τις φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ.

Μπορώ να πω ότι είμαστε και ευχαριστημένοι μετά την εξέλιξη του αγώνα προς το τέλος, γιατί και το Αίγιο, από την πλευρά του, έκανε δύο φάσεις και το ματς μπορούσε κάλλιστα να χαθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε απόδοση, αλλά είχαμε κενά με το ρίσκο που πήραμε. Παραμένουμε διασωληνωμένοι. Και με τρίποντο διασωληνωμένοι θα ήμασταν. Τα σωληνάκια θα τα βγάλουμε μετά το ματς με τον Απόλλωνα για να δούμε πού είμαστε και τι έχουμε πετύχει. Το Αίγιο δεν είχε τίποτα να χάσει. Ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Μακάρι να έπαιζε πάντα έτσι το Αίγιο, ήταν πολύ καλό. Με ξάφνιασε.

Τρεις ευκαιρίες χάθηκαν. Δύο με τον Δουκάκη, με τον Φλίγκο και τον Κουσκουνά. Υπάρχει πίκρα, γιατί κυνηγάμε αυτό που έχουμε βάλει στόχο. Δεν το πετύχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Δεν μπορώ τη μία Κυριακή να έχω την ομάδα στο φεγγάρι και την άλλη να την πηγαίνω στην κόλαση. Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια».

Αναφερόμενος στο σχόλιο που έκανε ότι τον ξάφνιασε ο Παναιγιάλειος, ο Ψιμουλάκης εξήγησε: «Δεν προσβάλω τον Παναιγιάλειο και δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Απλώς σήμερα ήταν πολύ μαχητικός, πειθαρχημένος. Σας τιμά αυτό. Δεν είπα να κάτσετε να χάσετε. Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν υπήρχαν φάσεις στο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές.

Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, είχαμε επιθετική σκέψη. Κάναμε το ρίσκο, έγιναν οι φάσεις. Με μία κόντρα, κάνεις 10 φάσεις, τρως το γκολ και πας στο... νεκροταφείο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν ούτε Μπαρτσελόνες ούτε Γκουαρντιόλες. Υπάρχει στενοχώρια».

Ο Διονύσης Χιώτης, από την πλευρά του, είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Προσπαθήσαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε ευκαιρίες, ρισκάραμε και, όταν παίρνεις ρίσκο, αφήνεις κενά. Αυτά εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και έχασε ευκαιρίες. Δυστυχώς για εμάς, το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή προσπάθεια. Τα έδωσαν όλα, αλλά δεν μας ήθελε σήμερα».