Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Νίκαια

Ατρόμητοι/Θύελλα και Αναγέννηση Φαρσάλων ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νίκαιας, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ που διεξήχθη την Κυριακή (8/5). Μόλις στο 6΄ο Κώστας Χατζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ και κακή εκτίμηση του Γκατζανά έκανε το 1-0.

Στο 36΄η Αναγέννηση Φαρσάλων κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Αρβανιτοζήση, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Στεφούδη (αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι των Ατρομήτων).

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα ήταν αυτή που εμφανίστηκε πιο απειλητική στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια Αναγέννηση που προσπάθησε να διαφυλάξει το 1-1.

Ατρόμητοι/Θύελλα (Θ. Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Κοντομάνος, Τσιρογιάννης (64′ Τόπης), Τσιάκουλης, Μάρης, Τσιανάκας, Πινακάς (84΄Γερακίνης), Χατζής, Βουτυρίτσας, Κωστούλας, Ζιάκας.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Ν. Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Τριανταφύλλου, Τσιάμπας Β. (33΄λ.τ Συμεωνίδης), Τριανταφύλλου, Βαρσάμης, Ζαγγανάς (61΄ Χριστοδούλου), Κούμπρια, Σακελλαρίου, Προσμίτης (61΄Μουτκανάς), Αρβανιτοζήσης Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Αγγελούλης, Τσατσαρώνης.

Η βαθμολογία
(1η αγωνιστική)

1. Ατρόμητοι/Θύελλα 1-1  1

2. Αναγέννηση Φαρσάλων 1-1  1

3. Νεάπολη 0-0  0

Επόμενη αγωνιστική
(11/5, 17.00)

Νεάπολη-Ατρόμητοι/Θύελλα

Ρεπό: Αναγέννηση Φαρσάλων