Βαθμολογία

Με λάμψη πολλών αστέρων το 1st Larissa SOCCER Camp

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και μπες στο... παιχνίδι! Δηλώσεις συμμετοχών: 6981 - 924.957/6984 - 099.515

LarissaSoccerCamp

Μία πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της Λάρισας είναι στα σκαριά! Ο νομός μας ανέκαθεν παρήγαγε ποδοσφαιρικά ταλέντα που στο πέρασμα των χρόνων αγωνίστηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν ο φετινός Ιούνιος αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού διοργανώνεται το 1st Larissa SOCCER Camp από 6–15 Ιουνίου στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ελευθεραί.

Στόχος του όλου εγχειρήματος είναι η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς επίσης και η βελτίωσή τους σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στην φυσική τους κατάσταση.

«Όπλο» μας είναι οι αξιόλογοι προπονητές που θα αναλάβουν να προπονήσουν τους αυριανούς άσσους αλλά και οι πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί που βρίσκεται μια ανάσα από τη Λάρισα. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και απογευματινές. Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με έμπειρους προπονητές σε ένα πολύ καλό γήπεδο με χώρους αποδυτηρίων.

Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν αθλητικό υλικό για τις μέρες του Camp και το μόνο που θα πρέπει να έχουν μαζί τους θα είναι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Θα υπάρχει αθλητικός εξοπλισμός για τις προπονήσεις και ότι πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε ένα καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο διάστημα του Camp θα «παρελάσουν» μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και σκάουτερ που θα τσεκάρουν τους παίκτες που θα μετέχουν στο πρόγραμμα.
Επίσης θα υπάρχει διατροφολόγος που θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιες άλλες εκπλήξεις…

Αξίζει να αναφέρουμε πως δύο από τα μεγαλύτερα αθλητικά sites της Λάρισας (AthleticLarissa.gr και ArenaLarissa.gr) θα καλύπτουν καθημερινά το Camp και θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και θέματα από το μεγάλο αυτό εγχείρημα).

Ο Λεωνίδας Κιόρογλου στο 1st Larissa SOCCER Camp

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λεωνίδα Κιόρογλου που θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κομμάτια του 1st Larissa SOCCER Camp που θα γίνει στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί από 6-15 Ιουνίου.

Ο κ. Κιόρογλου έχει περάσει από πολλές ομάδες του νομού μας (για πολλά χρόνια ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας) ως τερματοφύλακας ενώ αποτέλεσε ένα από τα βασικά κομμάτια του Τυρνάβου στο τιμ της ομάδας για μεγάλο διάστημα. Επίσης έχει εργαστεί στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τη φετινή χρονιά ήταν στο τιμ της Φαρκαδόνας (ομάδα Γ’ Εθνικής) και παράλληλα αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αετό Αμυγδαλέας στην Α’ ΕΠΣΛ. Τον καλωσορίζουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ως γνώμονα την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών του Θεσσαλικού κάμπου.

Ο Θοδωρής Στεργιάδης στο 1st Larissa SOCCER Camp

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Θοδωρή Στεργιάδη που θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κομμάτια του 1st Larissa SOCCER Camp που θα γίνει στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί από 6-15 Ιουνίου.

Ο κ. Στεργιάδης έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του εδώ και 18 χρόνια στο νομό μας με σημαντικές παραστάσεις σε ομάδες της Λάρισας που πρωταγωνιστούσαν. Δεν είναι τυχαίο πως η Λάρισα 2012, η ομάδα που προπονούσε για περίπου 2 χρόνια ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΠΣΛ.

Έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες του νομού μας, ενώ σημαντικό ήταν το πέρασμά του από την ομάδα της ΑΕΛ στα τμήματα Νέων και Υποδομών, του Απόλλωνα Λάρισας αλλά και του Α.Σ. Πυργετού. Τον καλωσορίζουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ως γνώμονα την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών του Θεσσαλικού κάμπου.

Ο Κώστας Ταξιάρχης στο 1st Larissa SOCCER Camp

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Κώστα Ταξιάρχη που θα αποτελέσει ένα από τα βασικά κομμάτια του 1st Larissa SOCCER Camp που θα γίνει στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί από 6-15 Ιουνίου.

Ο κ. Ταξιάρχης αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο για πολλά χρόνια και φυσικά στην ΑΕΛ. Ως τεχνικός έχει εργαστεί σε ομάδες του νομού μας και φέτος ήταν στο Ελευθεραί. Αποτέλεσε άμεσος συνεργάτης του Τίμου Καβακά στα Τρίκαλα, τη Λαμία, τον Παναργειακό και τα Χανιά σε επαγγελματικό επίπεδο! Τον καλωσορίζουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ως γνώμονα την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών του Θεσσαλικού κάμπου.

Και ο Γιάννης Ζαλαώρας στο 1st Larissa SOCCER Camp

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως θα συμμετέχει στο 1 st Larissa SOCCER Camp ο καταξιωμένος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γιάννης Ζαλαώρας που θα γίνει στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ελευθεραί από 6-15 Ιουνίου.

Ο κ. Ζαλαώρας τη φετινή χρονιά ανήκει στο τιμ της Λαμίας και φυσικά έχει σημαντικές παραστάσεις από το πέρασμά του από την Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό. Επίσης έχει περάσει από τον Φωκικό, τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ με ιδιαίτερη επιτυχία! Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του και σίγουρα είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς που θα βρεθεί στο 1 st Larissa SOCCER Camp!