Βαθμολογία

Κάκογλου: «Να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι» (Video)

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Νικηφόρος Κάκογλου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ τόνισε: «Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο ο οποίος ήθελες το παιχνίδι, ήταν ποιοτικός και πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς ήρθαμε με στόχο να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει έως τώρα και ότι θετικό καταφέρουμε να πάρουμε όπως και σε όλα τα παιχνίδια.

Έγινε ένα παιχνίδι κατά την άποψή μου το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Είχε φάσεις και στις δύο εστίες, υπήρχαν εναλλαγές καταστάσεων. Στο τέλος όμως φύγαμε με την ήττα. Χρειαζόμαστε δουλειά και είναι στο πρόγραμμα αυτό. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας, εύχομαι να πετύχει το στόχος της και θεωρώ πως θα το πετύχει. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Συγχαρητήρια παράλληλα στα παιδιά για το πάθος και τη διάθεση που δείξανε».

Ηλίας Μέλκας (ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού): «Με τη σειρά μου κι εγώ να πω χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας, εύχομαι και λογικά θα πετύχει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα για εμάς ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που ήρθαμε να δώσουμε ότι καλύτερο είχαμε, αλλά δυστυχώς για εμάς έχουμε μείνει εκτός στόχων εδώ και καιρό και έρχονται αυτά τα ατυχή αποτελέσματα γιατί δεν έχουμε το κίνητρο».

">http://