Βαθμολογία

Ρανιέρι: «Μοναδική στιγμή…»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε, όπως είναι λογικό, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά την απονομή του τροπαίου στη Λέστερ, χαρακτηρίζοντας «μοναδικές» τις στιγμές που έζησε σήμερα το απόγευμα στο «King Power Stadium»!  

«Ο κόσμος ήταν απίστευτος και όλη τη χρονιά μας έδινε ώθηση. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος και φυσικά αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ χαρούμενος. Αυτή η στιγμή είναι μοναδική για μένα. Να σηκώσεις το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ είναι κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί να έχω κατακτήσει τρόπαια στην Αγγλία και στην Ιταλία όμως αυτό το πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Ανέκαθεν πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα κατακτούσα ένα πρωτάθλημα, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε εδώ. Ήταν μια τρελή σεζόν! Οι μεγάλες ομάδες δεν είχαν συνέπεια, σε αντίθεση με εμάς. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα είδα την υγεία των αποδυτηρίων και προσπάθησα να εφαρμόσω ορισμένα στοιχεία από το ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου.

Στην αρχή δεν λειτούργησε καλά, αλλά στη συνέχεια δούλεψε εξαιρετικά. Αρχικός μας στόχος ήταν μείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τελικά καταφέραμε να στεφθούμε πρωταθλητές. Πρέπει, όμως, τώρα να εστιάσουμε στην επόμενη περίοδο. Τα θεμέλια είναι γερά»!