Βαθμολογία

Ανήσυχος ο Ραντίνοβιτς

Την ανησυχία του για το γεγονός ότι η Ζάκυνθος έχει το πολύ δύο ματς, προκειμένου να αποκομίσει 3 ή περισσότερους βαθμούς εξέφρασε ο Βάνια Ραντίνοβιτς. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το σαββατιάτικο (7/5) ματς με τη Λαμία, ο τεχνικός της ομάδας του Ιονίου παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου χωρίς να έχει διάθεση για πολλά λόγια.

«Σήμερα θα είμαι πολύ σύντομος γιατί δεν υπάρχει χρόνος να γυρίσουμε και να κοιτάζουμε πίσω καθώς αυτό το παιχνίδι είναι πλέον παρελθόν και έχουμε μόνο ένα - δύο να βρούμε 3 ακόμη πόντους ίσως χρειαστούμε και περισσότερους ανάλογα τα αποτελέσματα για το στόχο μας να μείνουμε στην κατηγορία.

Η Λαμία σήμερα γενικά νομίζω ήταν καλύτερη από εμάς, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν παίξαμε με ποιότητα, κάναμε μερικές αλλαγές αλλά η Λαμία ήταν ανώτερη και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για μας», ήταν τα λόγια του Ραντίνοβιτς.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Αυτό που μπορώ να πω σήμερα είναι ότι η Λαμία ήταν πιο αποτελεσματική, πιο φρέσκια έτσι φυσιολογικά δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμαστε όμως πόντους και πρέπει να κερδίσουμε κάποιους στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα».