Βαθμολογία

Έχασε από τον Α.Ο. Σελλάνων η Αναγέννηση Καρδίτσας

Δεχόμενη δύο γκολ σε τρία λεπτά, η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 2-0 από τον Α.Ο. Σελλάνων σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (7/5). Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, ενώ οι μοναδικοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ήταν οι Μούτσα Μπλέντι και Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Τζιόλα, άνοιξαν το σκορ στο 39ο με τον Χαρβαλιά και διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 41ο με τον Μανασή. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, από την πλευρά της, κατέγραψε τέσσερις αξιόλογες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δύο με τον Μαυριά στο δεύτερο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι δεν είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την 31η αγωνιστική, καθώς ως γνωστόν ο Εργοτέλης έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Περήφανος (81′ Μπαλτάς), Φιλιππούλης (73′ Νταλούμης), Κούρκουλας, Αρχοντής, Δανιήλ (53′ Ρέψης), Παπαδημητρίου (61′ Μάττας), Τζιόλας, Κακαΐτσας (81′ Μπούσδρας), Χαρβαλιάς (75′ Κλιάφας), Μανασής 53′ Αετόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Σάββας, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Μπιτέλης, Τσιλούλης, Τσούκαλος, Πιτταράς, Παπαδημητρόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσάμης, Γκουγκούδης, Καραμπίνας (73΄ Τζερτζελάς), Γκόλιας, Δημόπουλος, Ακασού, Υφαντής, Κοντός, Τζέκος, Μαυριάς, Σκαθαρούδης.