Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Έως τα ημιτελικά διήρκεσε το φετινό ταξίδι της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πολίτες» έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τόσο μακριά, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης τους στέρησε το όνειρο του τελικού.

Οι Άγγλοι έχασαν με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως θα ήταν πιο δίκαιο να είχε κριθεί η πρόκριση στα πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι απογοητευμένος, γιατί ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες. Δεν αξίζαμε την ήττα, όπως και η Ρεάλ. Όπως και δεν άξιζε κανείς τη νίκη. Το πιο δίκαιο θα ήταν να πάει η πρόκριση στα πέναλτι. Καμία ομάδα από τις δύο δεν έκανε τη διαφορά με την απόδοσή της.

Δυστυχώς για μας δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, ενώ δεν είναι ό,τι καλύτερο να χάνεις τον βασικό σου στόπερ στο πρώτο μέρος. Πάντως δεν πιστεύω πως είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν στη δημιουργία, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ.

Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Πάντως δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δούλεψαν σκληρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».