Βαθμολογία

Στην Κύπρο ο Σακελλαρίου

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζουν την τύχη τους στην Κύπρο και αυτό αποφάσισε να κάνει και ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Κέρκυρας στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Κισσαμικό και στη συνέχεια πήγε για οικογενειακούς λόγους στην Αθήνα και υπέγραψε στο Ηράκλειο.

Τις τελευταίες μέρες έψαχνε το επόμενο βήμα στην καριέρα του δίνοντας προτεραιότητα στο εξωτερικό και τελικά συμφώνησε με την ΑΕΖ Ζακακίου, ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η ΑΕΖ είναι διατεθειμένη να ενισχυθεί σημαντικά προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις και αυτό δείχνουν τέτοιου είδους κινήσεις με τον Σακελλαρίου να έχει ακόμη και ευρωπαϊκές παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νικόλας Μαρτίδης, πάντως, έχει βάλει στο στόχαστρο έναν ακόμη Έλληνα. Ο λόγος για τον Μιχάλη Γιαννίτση με τον οποίο έχουν γίνει και οι πρώτες συζητήσεις. Πρόκειται για τον 24χρονο αμυντικό του Κισσαμικού, ο οποίος είχε μία γεμάτη σεζόν φέτος.

Προς το παρόν υπάρχει διαφορά σε κάποια ζητήματα μεταξύ του οποίου και το οικονομικό, αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει και εκείνος στην ΑΕΖ.

a-sports.gr