Βαθμολογία

Τρεις στο απουσιολόγιο του Νιόπλια

Συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη (4/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κυριακάτικο (8/5) παιχνίδι με τον Άλιμο για την 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Περογαμβράκη και Σαχινίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, επομένως η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη, ωστόσο από την άλλη οριστικά εκτός πλάνων τέθηκε ο Πίτσος, που έκανε θεραπεία.

Από εκεί και πέρα, η διοικούσα επιτροπή των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε ότι διαθέσιμα είναι πλέον από την Τετάρτη (4/5) τα εισιτήρια του αγώνα με τον Φωστήρα, με τον οποίο ο ΟΦΗ ισοβαθμεί στην κορυφή, στο φινάλε του πρωταθλήματος, 12 ημέρες μάλιστα πριν από το ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας πλησιάζει και η διοίκηση της κρητικής ομάδας, βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη απο το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτηρια της αναμέτρησης, 12 μέρες πριν την διεξαγωγή της, στο Γεντί Κουλέ στις 15 Μαίου.

Απο την Τετάρτη (4/5) το πρωί οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Φωστήρα, απο τα γραφεία του ΟΦΗ κάτω απο την θύρα 9 (9 π.μ- 3μμ και 5μμ-8μμ), απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κάτω απο τη θύρα 1, αλλά και απο τη μπουτίκ της ομάδας.

Τα εισιτήρια τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φωστήρας ελεύθερη θα είναι η είσοδος μόνο σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών εφ' οσον συνοδεύονται.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ για την αναμέτρηση, είναι ότι δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα στο γήπεδο και για το λόγο αυτό προχώρησε στην κίνηση της προπώλησης εισιτηρίων, ώστε να διευκολυνθεί η διακίνηση τους, στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας».