Βαθμολογία

Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων απόψε το MEGA

Σε καθημερινές 4ώρες κυλιόμενες στάσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι. Στάση εργασίας από σήμερα στις 6  έως τις 10 το βράδυ αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του MEGA. Συγκεκριμένα, σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, τόσο οι δημοσιογράφοι όσοι και οι τεχνικοί του καναλιού, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καθημερινές κυλιόμενες στάσεις εργασίας όπου υπάρχει ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα. Έτσι για σήμερα δεν θα βγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αύριο, η στάση εργασίας θα είναι για το πρωί, από τις 6 έως τις 10, με αποτέλεσμα να μη μεταδοθεί η πρωινή εκπομπή του καναλιού με τους Οικονομέα και Καμπουράκη,ενώ μεθαύριο η 4ώρη στάση εργασίας θα επαναληφθεί το μεσημέρι ,προκειμένου να μη μεταδοθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κ.ο.κ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των 4ώρων στάσεων θα περνάει κρόουλ στην οθόνη που θα ενημερώνει για τα αιτήματα των εργαζομένων και ειδικότερα ότι ζητούν τα δεδουλευμένα τους!

enimerosi24.gr

Στάση εργασίας στο Mega...

Οι Τεχνικοι του παραρτήματος του MEGA Θεσσαλονίκης συμμετέχουν, στις κυλιόμενες στάσεις εργασίας, που κήρυξε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και η Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. με αίτημα την καταβολή και εξόφληση των δεδουλευμένων.