Βαθμολογία

«Χρειάζεται την εμπειρία του Τέρι η Τσέλσι»

Την ώρα που ο Τζον Τέρι περιμένει την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την Τσέλσι, ο Γκους Χίντινγκ έστειλε -εμμέσως- μήνυμα στη διοίκηση, σημειώνοντας πως παίκτες σαν τον Άγγλο, πρέπει να μένουν στις ομάδες τους. Την παραμονή του Τζον Τέρι στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν επιθυμεί ο Γκους Χίντινγκ.

Ο προπονητής των «μπλε» στάθηκε στην εμπειρία και τον χαρακτήρα του αρχηγού της ομάδας, ενώ φρόντισε να τονίσει πως κάθε μεγάλη ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχει κάποιους παίκτες σαν τον Τέρι στο ρόστερ τους. Την ίδια ώρα, ο Άγγλος περιμένει να δει το αν η διοίκηση θα του προσφέρει εν τέλει νέο συμβόλαιο. Ο Χίντινγκ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να έχεις φλόγα στο σώμα και στην ψυχή. Μπορείς να παράξεις παίκτες σε μεγάλες ομάδες, με μεγάλη επιθυμία να βγάλουν το καλύτερο. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κάποιους τέτοιους παίκτες

«Είναι πάντα καλό τα έχεις εμπειρία με ανθρώπους που έχουν καλή συμπεριφορά. Στην Τσέλσι, οι Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Μπάλακ που ήταν στην ομάδα, πρέπει να τους έχεις κάπου στον σύλλογο ώστε να μπορέσουν να επηρεάσουν την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών».