Βαθμολογία

Ρανιέρι: «Δεν θα δω το ματς της Τότεναμ»

Εντελώς χαλαρός, ακόμη κι αν δεν έχει κριθεί μαθηματικά ο τίλος, δείχνει να είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι, που μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως δεν θα παρακολουθήσει αυτό της Τότεναμ η οποία αν γκελάρει θα «χαρίσει» το πρωτάθλημα στη Λέστερ.

Ο Ιταλός τεχνικός θα πάει μονοήμερο ταξίδι στην πατρίδα του και εκείνη την ώρα θα βρίσκεται στο αεροπλάνο της επιστροφής. «Θα ήθελα πολύ να το δω αλλά θα είμαι στο αεροπλάνο, θα επιστρέφω από την Ιταλία και θα είναι δύσκολο να το δω. Ίσως όταν προσγειωθώ να μάθω το αποτέλεσμα. Αλήθεια. Επιστρέφω από την Ιταλία και μετά δεν θα το δω» ανέφερε ο Ιταλός στην κάμερα και προσέθεσε:

«Δεν ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Ήρθαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση γιατί ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Στην αρχή ήταν καλύτεροι από εμάς και δεν βρήκαμε λύσεις χωρίς τον Βάρντι. Όταν θέλαμε να κάνουμε restart, διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και το έκαναν ακόμη πιο δύσκολο.

Σκοράραμε, όμως, την κατάλληλη στιγμή και αποκτήσαμε εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όπως είμαι πάντα όταν βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν τόσο καλά όσο σήμερα. Για μένα δεν ήταν κόκκινη του Ντρίνκγουοτερ αλλά δέχομαι την απόφαση. Αλλά και όταν ο Ρούνεϊ σταμάτησε τον Γκρέι στα όρια της περιοχής, ήταν δεύτερη κίτρινη».