Βαθμολογία

Τσίπρας: «Να πάρει το αβγό μου ο Ευκλείδης»

Ο Αλέξης Τσίπρας «πάντρεψε» το περίφημο πασχαλινό έθιμο με τις σκληρές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τα νέα μέτρα. Με δηλώσεις του από τη φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού «Αδρίας», ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίες στους Έλληνες πολίτες, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί με νόημα για την ανθεκτικότητα του αβγού του.

«Είναι ξύλινο. Ίσως θα έπρεπε να το πάρει μαζί του ο Ευκλείδης (σ.σ. Τσακαλώτος)», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τσίπρα, αναφερόμενος στη «μάχη» του υπουργού Οικονομικών με τους δανειστές.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός είπε: «Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες. Την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται».