Βαθμολογία

«Φλερτ» με Κάλας!

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς η θέληση για πρωταγωνιστικούς στόχους την επόμενη σεζόν είναι αδιαπραγμάτευτη, όμως ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Η «παρέμβαση» που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο με την παρουσία του Αβραάμ Περσίδη και των συνεργατών του στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν καταλυτική ώστε η ομάδα να καταφέρει να μπει στον «ίσιο δρόμο» και να σωθεί, σχετικά άνετα και παρά τις δυσκολίες. Από εδώ και πέρα, τι, όμως; Είναι σαφές και το έχει παραδεχθεί δημόσια ο Αβραάμ Περσίδης ότι ως «στρατιώτης» της ομάδας θα είναι πάντοτε δίπλα της, αλλά είναι προφανές ότι είναι πολύ δύσκολο να σηκώσει το βάρος μιας προσπάθειας πρωταθλητισμού. Αν και εφόσον βέβαια βρεθούν οι οικονομικοί πόροι, τότε ευχής έργον θα ήταν να βρίσκονται κοντά στο σύλλογο άνθρωποι που τον αγαπούν. Γνωρίζουν όλοι όμως ότι απαραίτητη προϋπόθεση του πρωταθλητισμού είναι και το υψηλό μπάτζετ. Για αυτό και στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να ξεκινήσουν επαφές με πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να «αναλάβουν» κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια του Απόλλωνα έκαναν συζήτηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη προκειμένου ο αδελφός του, Άλεξ Κάλας, να ασχοληθεί με τους κοκκινόμαυρους. Οι επαφές είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, δεν είναι τίποτα απολύτως ξεκάθαρο, αλλά υπάρχουν στοιχεία που σαφώς θα ενδιαφέραν την πλευρά Κάλας για μια τέτοια επένδυση. Μάλιστα, είναι δεδομένο ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας επιθυμεί να επενδύσει στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά, δεν είναι το μόνο πρόσωπο με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν κι άλλες επαφές με δυνατούς οικονομικά παράγοντες και μέχρι τα τέλη Μαΐου, όταν και αναμένεται να διεξαχθεί συνέλευση στον ερασιτέχνη, θα διαφανούν περισσότερα στον ορίζοντα. Όπως και να έχει, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει χωρίς την έγκριση της συνέλευσης των μελών του ερασιτέχνη, στόχος βέβαια είναι μέχρι τότε να υπάρχουν «χειροπιαστές» προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Πηγή: metrosport