Βαθμολογία

Έπαιξαν νέοι και παλαίμαχοι στο Μελισσοχώρι

Την Μεγάλη Παρασκευή διεξήχθη φιλικός αγώνας στο Μελισσοχώρι ανάμεσα στους παλαιμάχους και τους νέους της ομάδας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αυτές τις Άγιες μέρες μεγάλοι και νέοι βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από καιρό και έπαιξαν στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου. Το σκορ λίγη σημασία έχει, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 4-4.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαν τρεις καλές ευκαιρίες οι Νέοι, με όμως τρεις καλές αποκρούσεις από τον Κλεισάρη. Οι Παλαίμαχοι είχαν δοκάρι με το Νάτσιο και ένα τετ α τετ με τον Λυτροκάπη που απέκρουσε ο Γάτσιος.

Για τους Παλαίμαχους σκόραραν οι: Καρβούνης (1-0 - 47’), Ταχτιντής (2-1 - 66’), Καρακάσης (3-4 - 88’), Ταχτιντής (4-4 - 90’).

Για τους Νέους σκόραραν οι: Τσακουρίδης (1-1 – 65’), Τοσιούδης (2-2 – 70’), Νούσιας (2-3 – 80’), Τοσιούδης (2-4 – 85’).

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού σύσσωμη η ομάδα τίμησε τον εκλιπόντα Θανάση Χαρούλη που ήταν παίκτης, παλαίμαχος και επί πολλά χρόνια πρόεδρος στο Μελισσοχώρι. Εις μνήμην του η ομάδα προσέφερε 30 γαρύφαλλα.

*Μετά το παιχνίδι η διοίκηση προσέφερε πλούσιο γεύμα όπως το καλούσε η μέρα με νηστήσιμα σε όλη την ομάδα καθώς και τους φίλους της ομάδας στο ουζερί «Ο Λευτέρης» στην πλατεία του χωριού.  

Παλαίμαχοι Μελισσοχωρίου: Κλεισάρης, Γεράσης, Αγγελούλης Γ., Ζαφειρούλης, Τζατζούλης, Λυμτσιούλης, Λυτροκάπης Γ., Λυτροκάπης Ι., Γκέβρος Γ., Νάτσιος, Μελετιάδης.

Έπαιξαν και οι: Καρακάσης, Σαμσάρας, Αράπης, Χαρούλης, Καρβούνης, Βαλόζος Δ., Ταχτιντής.

Νέοι Μελισσοχωρίου: Γάτσιος, Λάϊος, Τσακουρίδης, Παπαϊωάννου, Αγγελούλης Λ., Γεράσης, Νούσιας, Κουτσογιάννης, Βαλόζος Β., Γκέφος Σ., Τοσιούδης.

Έπαιξε και ο Λυκοκώστας.

Διαιτητής ήταν ο κ. Δημήτρης Καρακάσης.