Βαθμολογία

Τίμησαν τον Κώστα Αντάμαλη στον Παραπόταμο

Μπορεί ο Κεραυνός Παραποτάμου να μην συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, παρόλα αυτά οι Παραποταμίτες κατάφεραν να μαζευτούν και να πάρουν για τέταρτη σερί σεζόν το Κύπελλο του θεσμού «Κώστας Αντάμαλης».

Ημέρα μνήμης είναι για τον Δήμο Τεμπών η Μεγάλη Πέμπτη, έχοντας επιλεγεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον αδικοχαμένο κάτοικο Παραποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου, Κωνσταντίνο Αντάμαλη.

Στο 4ο τουρνουά «Κώστας Αντάμαλης» συμμετείχαν οι Κεραυνός Παραποτάμου, Θύελλα Ελάτειας, Όλυμπους Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου. Νικητής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο Κεραυνός Παραποτάμου, κερδίζοντας στον τελικό για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού τον Αετό Μακρυχωρίου με 2 – 1.

Στα αγωνιστικά, στον πρώτο ημιτελικό ο Κεραυνός Παραποτάμου επικράτησε της Θύελλας Ελάτειας με 4 – 0 χάρη σε δύο γκολ των Τριαντάφυλλου Σερίφη και Σπύρου Μπάνου. Στον δεύτερο ημιτελικό, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1 – 1) στην κανονική διάρκεια των 35 λεπτών, με τον Αετό να προκρίνεται στα πέναλτι και αφού ο Σουπεκιώτης απέκρουσε δύο πέναλτι παικτών του Ολύμπου. Νωρίτερα το 1 – 0 είχε κάνει ο Λευτέρης Τέας για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», ενώ σε 1 – 1 είχαν ισοφαρίσει οι Γοννιώτες με τον Στέφανο Μάντζιαρη.

Στον τελικό η καρδιά του «πρωταθλητή» Κεραυνού μίλησε και με σκόρερ και πάλι τους Τριαντάφυλλο Σερίφη και Σπύρο Μπάνο, σήκωσαν για τέταρτη φορά το τρόπαιο του θεσμού. Στο μεταξύ ο Παυλόπουλος είχε ισοφαρίσει για το Μακρυχώρι.