Βαθμολογία

«Προτάσεις, όχι λόγια»!

Δηλώσεις στους 93,7, έκανε χθες το πρωί, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, κ. Ντίνος Κανάκης. Αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Κορασίδων, στο τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης» αλλά και στο ποδόσφαιρο του ΑΟΚ και το χόρτο στο «Ανθή Καραγιάννη». Αναλυτικά:

*Για το Πανελλήνιο Κορασίδων του Βόλει και το τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης»: « Οι Κορασίδες μας είναι πρωταθλήτριες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Δείχνει ότι υπάρχει μέλλον. Ο Ερασιτέχνης δεν έχει μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα, όλα τα τμήματα πρέπει να βοηθηθούν. Είναι σίγουρα επιτυχία που θα γίνει στην Καβάλα, το Πανελλήνιο Κορασίδων. Έγιναν κάποιες ενέργειες και ας είναι καλά τα παιδιά που ασχολούνται πάρα πολύ με το Βόλει. Μιλάω για τους προπονητές αλλά φυσικά και τους γονείς που είναι δίπλα τους. Αγωνίζονται όλοι τους.

Είναι δύσκολο οι ομάδες δεν έχουν καμία οικονομική βοήθεια από την πολιτεία. Όσο μπορούν βοηθάνε οι Καβαλιώτες και στο Βόλει. Μακάρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο, και εμείς, ως Ερασιτέχνης. Πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε στο Πανελλήνιο, ότι καλύτερο. Να πάμε να χειροκροτήσουμε και να βοηθήσουμε, τα κορίτσια.

Επίσης την άλλη εβδομάδα διοργανώνουμε το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης», για παιδιά μικρών ηλικιών. Θα έρθουν ομάδες απ` όλη την Ελλάδα.

Η Καβάλα την άλλη εβδομάδα θα έχει μεγάλη κίνηση. Με το Βόλει αλλά και το ποδόσφαιρο.

Συμπίπτει μια μέρα το Βόλει με το «Χρήστος Μπάτσης». Φέρνουμε όλα τα παιδιά στο γήπεδο. Είναι και περίοδο διακοπών, νομίζω ότι και βολεύει τους πάντες, παιδιά και γονείς».

*Για το ποδόσφαιρο του ΑΟΚ: « Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής, έκαναν μια πολύ καλή δουλειά. Όπως είπε και ο κ. Μήτρας τα σφάλματα έγιναν και γίνονται. Όποιος διοικεί κάνει και λάθη.

Οσον αφορά για τη νέα χρονιά, γίνεται μια μεγάλη υποδομή, να πάμε πάρα πολύ καλά, σωστά, με λιγότερα λάθη.

*Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών για τον ΑΟΚ: « Όποιος θέλει να βοηθήσει η να πάρει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ, θα πρέπει εγγράφως να καταθέσει την πρόταση του και αυτή η πρόταση θα συζητηθεί από τον ερασιτέχνη και τη διοικούσα επιτροπή.

Με λόγια και κουβέντες, ήρθε ο ένας, ήρθε ο άλλος, δε βγαίνει τίποτα. Αυτός ο οποίος θα είναι ο επενδυτής και θα έρθει να πάρει την ομάδα, οι άνθρωποι που θα βάλει στη διοίκηση του, θα πρέπει να εγκριθούν από τον ερασιτέχνη. Μόνο γραπτές προτάσεις, δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε κοντά στους ανθρώπους που βοηθάνε τον ΑΟΚ και δε θέλουμε να τους χάσουμε. Δεν πρέπει να πάμε πίσω, να πιάσουμε Αύγουστο. Εμείς μετά τις 15 Μαϊου, πρέπει να οργανωθούμε. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια γραπτή επιστολή. Σενάρια ακούμε και λόγια.

Μερικοί μποϋκοτάρουν την προσπάθεια και λένε ορισμένα λόγια για τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, που πρέπει να σταματήσουν. Αν είμαστε αξιόπιστοι η αναξιόπιστοι, εάν μπορούμε η δε μπορούμε. Εμείς προσπαθούμε για το καλό του ΑΟΚ. Φέτος, είναι η τελευταία χρονιά που θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β` Εθνική».

*Για την κριτική, ότι ο ερασιτέχνης είναι κλειστό κλαμπ : « Γραφτήκανε ορισμένα μέλη. Κάθε μέρα από τις 7.30 το πρωί, είμαι στα γραφεία. Αυτό το κάνω επί 4 χρόνια. Είναι 20 ευρώ το χρόνο. Ας έρθουν να γραφτούν, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται. Τι κλαμπ που μας λένε ορισμένοι;

Ελάτε να βάλατε υποψηφιότητα και να βγείτε. Ο νόμος όμως και το καταστατικό, λένε ότι πρέπει να είναι κάποιος ένα χρόνο εγγεγραμμένος για να έχει δικαίωμα να ψηφίσει αλλά και να εκλεχθεί. Να είναι βέβαια συνεπής στις υποχρεώσεις του, να πληρώνει τη συνδρομή.

Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη είναι το Ιούνιο του 2017. Μπορούν από τώρα να γραφτούν και να είναι του χρόνου υποψήφιοι.

Ένα και ένα κάνουν δύο.

Ποιος ήρθε να βοηθήσει και δεν του δώσαμε θέση; Είτε ως μέλος, είτε ως γονέας αθλητή. Πολλοί δεν είναι μέλη αλλά βοηθάνε. Θέλουμε βοήθεια, θέλουμε στήριξη».

Πηγή: proininews