Βαθμολογία

Μποτσιβάλης και Τσιμπανάκος για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με επιχειρηματίες και μάλιστα έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός της νέας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με επιχειρηματίες και μάλιστα έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός της νέας ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν πάρει γραπτές εγγυήσεις από τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και μετά τη γενική συνέλευση θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού πρώτα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εκτός Βόλου θα συνδράμει οικονομικά στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται, ενώ έχει ακουστεί έντονα και το όνομα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αναμιχθεί εκ νέου με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θυμίζουμε, πως φέτος ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είχε ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά.

Σημαντικό ρόλο στο «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού θα έχει ο γνωστός Βολιώτης μάνατζερ Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, ως ποδοσφαιριστής. Ο Τσιμπανάκος γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά, είναι αυτός που «έχτισε» φέτος τα Τρίκαλα, δημιούργημά του ήταν ο Πανελευσινιακός, πριν αποχωρήσει από την ομάδα της Ελευσίνας ο Χρήστος Γιαλιάς, ενώ τη χρονιά που η Νίκη Βόλου ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα Πάτση.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα αποπνέει υγεία και η οποία θα είναι σε θέση να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό την άμεση επιστροφή του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η επόμενη κίνηση είναι να γίνει άμεσα η εκκαθάριση της ΠΑΕ, προκειμένου να μπορεί ο Ολυμπιακός να ανέβει κατηγορία.

Πηγή: goalpost