Βαθμολογία

«Δικαίωση για άλλη μια χρονιά»

Απολύτως ικανοποιημένος ο Σάκης Θεοδοσιάδης με το 3-1 επί του Παναιγιάλειου, αλλά και για την εφετινή χρονιά για την ομάδα του. Μετά το ματς ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας είπε: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γιατί από τις 25 Ιουλίου που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ήταν οι εκφραστές και οι πρωταγωνιστές, κατοχυρώνοντας σήμερα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τα παιδιά ήθελαν πάρα πολύ τη σημερινή νίκη και για να παγιώσουμε την παραμονή στην κατηγορία και επειδή ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, ώστε να επικρατήσουν για τους εαυτούς τους -πάνω απ’όλα- και για τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια τόσα χρόνια. Μία νίκη δίκαιη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κάνει έναν εξαιρετικό 2ο γύρο από τη μέρα που ανέλαβε ο συνάδελφός μου (σ.σ. Χρήστος Παρασκευόπουλος).

Παρόλα αυτά δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα αντέδρασε, το πίστεψε, μπόρεσε να κερδίσει το παιχνίδι και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έχουν μείνει άλλα δύο παιχνίδια για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σωστά και να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τα δύο παιχνίδια που έχουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και πάλι διότι μέσα στη χρονιά διαχειριστήκαμε δύσκολες καταστάσεις.

Δικαιώθηκαν για άλλη μία χρονιά για την προσπάθειά τους. Επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και να δώσω και συγχαρητήρια στα παιδιά των οργανωμένων, των Ultras που ήταν έξω από το γήπεδο και με τις φωνές τους ενίσχυσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Με την ευκαιρία να ευχηθώ κι εγώ σε όλον τον κόσμο καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Ακόμη να ευχηθώ στον κ. Παρασκευόπουλο, στον κ. Χαρίτο και στην ομάδα του Αιγίου τα καλύτερα και καλές γιορτές».

Ο Περικλής Γεωργατζάς υποστήριξε: «Αρχικά να συγχαρώ τους συμπαίχτες μου γι’αυτή τη δύσκολη νίκη που πετύχαμε σήμερα. Μια νίκη ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας, όπως αποδείχτηκε γιατί στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί και είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς που δε μας επέτρεψε από την αρχή να πατήσουμε καλά μετά από αυτή την εξέλιξη.

Όμως μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ισοφαρίσαμε με ένα δικό μας γρήγορο τέρμα, έχοντας την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες στο υπόλοιπο του ημιχρόνου. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και στο 2ο ημίχρονο είχαμε και πάλι την κατοχή και ευκαιρίες για γκολ που μας έδωσε μία δίκαιη νίκη. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του Παναιγιαλείου και όλους τους ποδοσφαιριστές, να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τις αγωνιστικές που έχουν μείνει, να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς και καλές γιορτές με υγεία».

Πηγή: karditsasportiva.gr