Βαθμολογία

Τέλος από τον Ιωνικό ο Σκαφτούρος

Τα βήματα της διοικούσα επιτροπής του Ιωνικού με επικεφαλής τον Στέλιο Παλαιοχωρίτη ακολούθησε και ο Παναγιώτης Σκαφτούρος. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Νίκαιας υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του και αποχώρησε έχοντας έχοντας συντελέσει τα μέγιστα στην φετινή δύσκολη σεζόν από τη συγκεκριμένη θέση. Σε δήλωσή του ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι δεν λέει «αντίο», καθώς «θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη του Ιωνικού κι όταν μου ξαναζητηθεί να βοηθήσω θα δηλώσω ‘παρών’»

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος μας κ. Παλαιοχωρίτης, δηλώνω πως παραιτούμαι από την θέση του Γενικού Αρχηγού και θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου καθώς πιστεύω ότι κατακτήσαμε τον δύσκολο στόχο που είχαμε θέση, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Δεν λέω αντίο στην ομάδα καθώς θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη του Ιωνικού κι όταν μου ξαναζητηθεί να βοηθήσω θα δηλώσω ‘παρών’.

Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο του Ιωνικού που με στήριξε και από αυτή την θέση κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της, στην Superleague!»