Βαθμολογία

Κέρδισε την ένσταση η Νίκη Βόλου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανα αποδεκτή την ένσταση που είχε καταθέσει η Νίκη Βόλου κατά του κύρους του αγώνα με τη Φαρκαδόνα. Η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς» είχε λήξει χωρίς νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας είχε καταθέσει ένσταση με αφορμή το πτυχίο του αντίπαλου προπονητή.

Έτσι, η Φαρκαδόνα έχασε το ματς με 3-0 στα χαρτιά και τιμωρήθηκε με -3 και πρόστιμο 500 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο η Νίκη Νόλου είχε κάνει και πάλι ένσταση, καθώς τότε η αντίπαλη ομάδα είχε χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη, που ήταν τιμωρημένος.

Παράλληλα, η Δόξα Νέας Μανωλάδας θα πληρώσει 2.250 ευρώ για το παιχνίδι με την Σπάρτη, ενώ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μαγκαφίνη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Ερμιονίδας με τον Κανάρη Νενήτων. Τέλος, θα πληρώσει και ο Ιωάννης Παρασκευάς, βοηθός προπονητής της Κοζάνης, με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά, ενώ δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα για 15 ημέρες. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

- Κηρύσσει τους εγκαλούμενους α) σωματείο ΑΕ Ποντίων ΑΕΠ και β) Χρήστο Λάλλο εκπρόσωπο του σωματείου με την επωνυμία ΑΕ Ποντίων ΑΕΠ πειθαρχικά ελεγκτέους. Επιβάλλει α) στον δεύτερο εγκαλούμενο χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, του πρώτου εγκαλουμένου ευθυνομένου εις ολόκληρον με τον δεύτερο εγκαλούμενο ως προς τη χρηματική ποινή και β) στο δεύτερο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΑΕ Ποντίων ΑΕΠ-Κρόνος Αργυράδων της 30/3/2016).

- Δέχεται  την ένσταση του σωματείου Νίκη Βόλου κατά του σωματείου Φαρκαδόνα. Επιβάλλει στο σωματείο Φαρκαδόνα τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της 27/3/2016 έναντι της ομάδας του σωματείου Νίκη Βόλου με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0), β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

- Απαλάσσει τον δεύτερο εγκαλούμενο Θεόδωρο Μανδραβέλη, προπονητή του σωματείου ΦΣ Κοζάνη. Κηρύσσει τον πρώτο εγκαλούμενο σωματείο ΦΣ Κοζάνη και τον τρίτο εγκαλούμενο Ιωάννη Παρασκευά, βοηθό προπονητή του σωματείου ΦΣ Κοζάνη πειθαρχικά ελεγκτέους. Επιβάλλει α) στον τρίτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, του πρώτου εγκαλουμένου εις ολόκληρον με τον τρίτο εγκαλούμενο ως προς τη χρηματική ποινή και β) στον τρίτο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Λαγκαδάς-Κοζάνη της 10/4/2016).

- Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Νικολάο Κουτάντο, παρατηρητή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ΟΦΗ-Τρίγλια Ραφήνας της 10/4/2016 πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνα για τριάντα (30) ημέρες.

- Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Δόξα Ν. Μανωλάδας πειθαρχικά και του επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Δόξα Ν. Μανωλάδας-Σπάρτη της 9/4/2016).

- Κηρύσσει τους εγκαλουμένους α) σωματείο ΑΕ Ερμιονίδας και β) Δημητρίο Μαγγαφίνη, προπονητή του σωματείου ΑΕ Ερμιονίδας πειθαρχικά ελεγκτέους. Επιβάλλει α) στον δεύτερο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, του πρώτου εγκαλουμένου ευθυνομένου εις ολόκληρον με το δεύτερο εγκαλούμενο ως προς τη χρηματική ποινή και β) στον δεύτερο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κανάρης Νενητών-Ερμιονίδα της 10/4/2016)».