Βαθμολογία

Με επιτυχία το τουρνουά για τον Θεόφιλο Κουμπαρά

Πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη στο γήπεδο του Ηρακλή Χάλκης το τουρνουά προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θεόφιλου Κουμπαρά με μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι πρώην ομάδες που πρόσφερε σαν τερματοφύλακας ο Θεόφιλος. Ο Απόλλων Λάρισας, η Ανθούπολη, ο Ηρακλής Χάλκης και ο ΣΕΠΝ.Λάρισας.

Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα ο Θεόφιλος Κουμπαράς ευχαρίστησε όλους που ήρθαν να τον τιμήσουν αλλά και να συμπαρασταθούν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι του δήμου Κιλελέρ που έδωσαν για όλες τις ομάδες και για τον δήμο συνολικά μία πλακέτα στον Θεόφιλο Κουμπαρά. Στην συνέχεια για τον Απόλλωνα ο Μιχάλης ο Μπίζιος πρόσφερε μια φανέλα, και τέλος ο ΣΕΠΝ. Λάρισας πρόσφερε δώρα στις ομάδες λόγω των ημερών αλλά και στο μέλος του συνδέσμου  Γιάννη Δραγατσίκη για γρήγορη ανάρρωση.

Το ποιοί  έπαιξαν και τα σκορ των αγώνων λίγη σημασία έχουν ο σκοπός επετεύχθη. Τιμήθηκες ένας άνθρωπος για την προσφορά του και όλοι του συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας, και ότι μπόρεσε ο καθένας οικονομικά. Τέλος οι διοργανωτές ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά καλή ανάσταση με υγεία.