Βαθμολογία

Κάκογλου: «Eίχαμε ευκαιρίες αλλά…»

Στην επάνοδο του Φιλίπε ντα Κόστα στη δράση στάθηκε ο Νικηφόρος Κάκογλου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Μ. Τρίτης (26/4) με τη Λαμία.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού επεσήμανε ότι πρόκειται για μία περίοδο δύσκολη για την ομάδα του λόγω των τραυματισμών, ενώ εκτιμά ότι οι παίκτες του θα πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους.

Οι δηλώσεις του Κάκογλου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό για εμάς. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα και αυτό ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για εμάς. Ο δικός μας στόχος της παραμονής θεωρώ πως έχει επιτευχθεί, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε ό,τι δυνατόν περισσότερο σε πράγματα.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά, γιατί ενώ δώσαμε το δικαίωμα στην Λαμία να κρατήσει την μπάλα, δεν μας δημιούργησε ουσιαστικές ευκαιρίες. Eίχαμε ευκαιρίες προς το τέρμα τις οποίες δεν είχαμε την τύχη να τελειώσουμε σωστά την φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Είναι μία περίοδος δύσκολη για την ομάδα μας, γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς, είναι φορτωμένα τα παιχνίδια, παίξαμε το Σάββατο με ταξίδι και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Επίσης προσθέτουμε κάποια καινούργια πράγματα που θέλω να δουλέψουμε με τα παιδιά, συνεχίζουμε την δουλειά. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε. Θέλει υπομονή, επιμονή και πίστη. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς και στις ικανότητες τους.

Είχαμε και ένα ευχάριστο, τη επιστροφή του Φελίπε. Του εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίσει να παρουσιάζει την θετική εικόνα στο γήπεδο. Ήταν ευχάριστη για εμάς αυτή η επιστροφή, θα μας δώσει περισσότερες λύσεις αυτή η επιστροφή. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, Καλές Γιορτές, Καλή Ανάσταση. Πιστεύω ότι ο «Γολογοθάς» μας με τα παιχνίδια να έχει θετικό πρόσημο στο τέλος. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και στον κόουτς και στην Λαμία».