Βαθμολογία

Σπανός: «Πικράναμε πάρα πολλούς»

Επηρεασμένος με την ήττα από τα Τρίκαλα εξακολουθεί να είναι ο Δημήτρης Σπανός, αν κρίνει κανείς από όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Μ. Τρίτης (26/4) με τον Πανσερραϊκό. Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι «πικράναμε πάρα πολλούς», ενώ επεσήμανε ότι έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα «θα πρέπει να γίνεις και λίγο ψυχολόγος».

Οι δηλώσεις του Σπανού: «Η εμφάνισή μας και το αποτέλεσμα ήταν κατώτερο του αναμενομένου. Μετά από μία οδυνηρή ήττα θα πρέπει να γίνεις και λίγο ψυχολόγος, ψυχολόγος στα παιδιά, στην ομάδα, στους συνεργάτες, στον κόσμο, στην διοίκηση. Η αλήθεια είναι ότι πικράναμε πάρα πολλούς, το καλό είναι όμως ότι δείξαμε θετικά στοιχεία ως ομάδα σήμερα, να μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, με κάτω την μπάλα, με κατοχή, με φάσεις, με πρέσινγκ.

Δεν αλλάζει κάτι στο ότι ήμασταν κακοί το Σάββατο, αλλάζει όμως τι, ότι πηγαίνοντας μέχρι το τέλος έχουμε θέση κάποιο στόχο και είναι σημαντικό μία ομάδα να έχει στόχο. Εγώ θα σταθώ στις ευκαιρίες που χάσαμε και νομίζω πως θα έπρεπε πιο γρήγορα να τελειώνουμε τα παιχνίδια.

Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά και στους συνεργάτες και σε όλη την οικογένεια της Λαμίας γιατί πέρασαν από μία έδρα που είναι δύσκολο κάποιος να περάσει.

Να ευχηθώ σε όλους να έχετε Καλό Πάσχα, υγεία στις οικογένειες σας και προσωπικά στον κ. Κάκογλου, και στον Φιλίπε (σ.σ. Ντα Κόστα), που τον είχα ποδοσφαιριστή στην Παναχαϊκή και είναι ένα από τα μεγαλύτερα δεκάρια που έχει βγάλει η χώρα. Χάρηκα πολύ που τον είδα να είναι υγιής, να είναι καλά και να μπει στο γήπεδο για να κάνει αυτά, που ξέρει όπως έκανε στην Παναχαϊκή».