Βαθμολογία

Κραβαρίτης: Είμαστε μία οικογένεια!

Ο Πέτρος Κραβαρίτης αποτέλεσε τον φύλακα άγγελο της εστίας της Σπάρτης κατά την φετινή περίοδο. Δέχτηκε μόλις 8 τέρματα σε 20 αγώνες, ένα τρομερό ποσοστό με 0.40, που σημαίνει δέχεται ένα γκολ ανά δυόμιση αγώνες! Φυσικά αυτό δεν είναι οφείλεται μόνο στην συμβολή του Πέτρου αλλά συνολικά της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας και της άμυνας. Έχει ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό και έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική με Αναγέννηση Γιαννιτσών,Θρασύβουλο, Ρόδο, Εθνικός Σερρών την περίοδο 2014-15. Ο τερματοφύλακας που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους Σπαρτιάτες στους μόλις οκτώ μήνες που βρίσκεται στην Λακωνική πρωτεύουσα δήλωσε στο «isports»:

Για την επιτυχία της ανόδου και την φετινή περίοδο: Κλειδί της επιτυχίας ήταν το γεγονός ότι είμασταν μια οικογένεια, είχαμε άριστο κλίμα την στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη τη χρονιά και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με αποκορύφωμα το σερί των 7 νικών. Είμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Για τους ανθρώπους που θέλει να ευχαριστήσει: Θα’ θελα να ευχαριστήσω αρχικά τους συμπαίκτες μου, τον Αντωνίου, τον γυμναστή μας Παναγούλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κονίδη, τον γενικό αρχηγό Σταυρόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ., τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που μας ήταν δίπλα μας τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας.